.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ 46ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Μία 46χρονη κατήγγειλε της σε βάρος της εκμετάλλευση εργασίας από δύο ομογενείς  στον Λαχάνα Θεσσαλόνικης. Όπως υποστήριξε  τα τελευταία δυόμισι χρόνια ... 44χρονος ομογενής,
εκμεταλλευόταν την εργασία της σε κτηνοτροφική μονάδα  είτε με τη χρήση και απειλή σωματικής βίας είτε με την παρακράτηση του δελτίου αστυνομικής της ταυτότητας χωρίς να την πληρώνει όσα είχαν συμφωνήσει.

Επίσης, η 46χρονη, διέμενε σε πρόχειρο κατάλυμα, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο εκτροφής και σταυλισμού των ζώων, ενώ κατήγγειλε και την σε βάρος της σεξουαλική παρενόχληση από τον 44χρονο.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της, ένας 80χρονος ομογενής, την επιτηρούσε προκειμένου να μη διαφύγει και λειτουργούσε ως επόπτης εργασίας. Χθες το πρωί η 46χρονη κατόρθωσε να διαφύγει και να κάνει την σχετική καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες στο σπίτι του 44χρονου, στην περιοχή του Λαγκαδά.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού