.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΩΝΙ, ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ


Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, τα μαχαίρια έχουν βγει σε δημόσια θέα.  Πριν λίγες ημέρες, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης είχε αφήσει σοβαρές υπόνοιες για
το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου (σύζυγο του Άδωνι), ότι είχε άμεση σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.  Τότε η αντίδραση της οικογένειας Γεωργιάδη ήταν έντονη.
Η Ευγενία Μανωλίδου απειλούσε ότι θα μηνύσει το δημοσιογράφο, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν βρέθηκε στο διάδρομο της Βουλής με τον Κώστα Βαξεβάνη, είχε μια στιχομυθία μαζί του που περιείχε και πολλά ''γαλλικά''!
Βέβαια ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ξέχασε την επίθεση του Βαξεβάνη στην Ευγενία Μανωλίδου και ελέγχοντας τη λίστα Λαγκάρντ, διαπίστωσε πως ο δημοσιογράφος είχε αφαιρέσει το όνομα του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά!
Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία να καλέσει σε προανακριτική επιτροπή τον δημοσιογράφο και να δώσει εξηγήσεις, για ποιο λόγο αφαιρέθηκε το όνομα του Κοντομηνά από τη λίστα Λαγκάρντ.
Έτσι λοιπόν ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε την ευκαιρία να πάρει την εκδίκηση του.
Είναι ανοιχτό το παράθυρο και πολλά λέγονται για τη σχέση του Κοντομηνά με τη λίστα Λαγκάρντ.  Τι απαντά ο ίδιος σε όλη αυτή την παραφιλολογία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού