.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

H ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΠΙΣΕ ΤΗΝ ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ "ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ" ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!

Από τη λάμψη της πασαρέλας και του μόντελιγκ η Διονυσία Κουκίου βρέθηκε στη φυλακή, καθώς συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ίδιο σπίτι στο οποίο συνελήφθη και ο Αλέξης
Φράγκος στον Αγιο Δημήτριο Αττικής και κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών για υπόθαλψη εγκληματία. Αγνωστο παραμένει έως τώρα πώς βρέθηκε να έχει εμπλοκή με τους νονούς της Πάτρας που τις τελευταίες ημέρες έχουν θορυβήσει το πανελλήνιο με τις μαφιόζικες δολοφονίες.
Η εφημερίδα «Espresso» με δημοσίευμά της είχε αναφερθεί στην πρώην Σταρ Ελλάς η οποία κατέκτησε τον τίτλο το 2008 εκτοπίζοντας τα τότε «φαβορί» του διαγωνισμού όπως η Ρία Αντωνίου και η Μπετυ Κουράκου.
Ανάμεσα στο βιογραφικό της όμορφης κοπέλα αναφερόταν: Η Διονυσία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, όπου ζουν ακόμη οι γονείς και τα αδέλφια της. Η ίδια μιλάει αγγλικά, γαλλικά και παίζει πιάνο, ενώ φοίτησε σε Τεχνικό Λύκειο Κομμωτικής - Αισθητικής.
Μετά από τη συμμετοχή της σε κάποιες επιδείξεις μόδας και φωτογραφήσεις για καταλόγους που έκανε πήρε τη μεγάλη απόφαση να συμμετάσχει στα καλλιστεία και κατάφερε να αφήσει άφωνο το κοινό όταν κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς εκτοπίζοντας τα μεγάλα φαβορί Μπέτυ Κουράκου και Ρία Αντωνίου.
Ωστόσο στη συνέχεια ήρθε η ατυχία, αφού δεν κατάφερε να φτάσει στο Βιετνάμ, στο διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», επειδή δεν της είχαν βγάλει βίζα.
Σήμερα τα φώτα από τις πασαρέλες και οι φωτογραφικοί φακοί έχουν σβήσει και η ίδια, όπως λέει μέσω του δικηγόρου της, περιμένει να απολογηθεί για να «καθαρίσει» το όνομα της από την υπόθεση.
πηγή:espesso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού