.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΗΠΑ:BΡΕΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!


Τρεις γυναίκες στο Οχάιο που πιστεύεται ότι είχαν απαχθεί χωριστά πριν από μια δεκαετία, βρέθηκαν ζωντανές χθες σε σπίτι στο Κλίβελαντ κοντά στο σημείο στο
οποίο εθεάθησαν για τελευταία φορά. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Κλίβελαντ, ενημερώθηκε για την τύχη των τριών γυναικών από ένα επείγον τηλεφώνημα μιας εξ αυτών, της Αμάντα Μπέρι, η οποία κατάφερε να βγεί από το σπίτι με τη βοήθεια ενός γείτονα, ο οποίος δήλωσε ότι την άκουσε να φωνάζει και έσπευσε να τη βοηθήσει. «Βοηθείστε με! Είμαι η Αμάντα Μπέρι. Με απήγαγαν πριν από 10 χρόνια και τώρα είμαι ελεύθερη», ακούγεται να λέει η 26χρονη Μπέρι στο καταγεγραμμένο τηλεφώνημά της στον αριθμό 911 για έκτακτα περιστατικά που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.  Η αστυνομία συνέλαβε επίσης και τρεις άνδρες, αδέλφια, ως ύποπτοι για τις εξαφανίσεις αυτές.
Η αστυνομία του Κλίβελαντ ανακοίνωσε ότι η Αμάντα Μπέρι και η Τζίνα Ντεζεζούς είχαν εξαφανιστεί το 2004 όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία τους. Η Ντεζεζούς ήταν 14 και η Μπέρι 16 ετών όταν απήχθησαν την ώρα που πήγαιναν στο σχολείο όπου φοιτούσαν, ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Η τρίτη γυναίκα, η Μισέλ Νάιτ, είχε εξαφανιστεί το 2000 όταν ήταν μόλις 20 ετών.

Και οι τρεις γυναίκες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με τον δόκτορα Τζέραλντ Μαλόνι, είναι όλες "ασφαλείς" και "σε καλή κατάσταση". "Αυτό δεν είναι το τέλος που συνήθως έχουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, συνεπώς είμαστε χαρούμενοι. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτές", τόνισε ο γιατρός, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες των ΜΜΕ ότι δυο παιδιά βρέθηκαν μαζί με τις τρεις γυναίκες στο σπίτι στο Κλίβελαντ.

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες
Εν τω μεταξύ η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα βάσει των πληροφορίων βάσει πληροφοριών που έδωσαν οι τρεις γυναίκες. Πρόκειται για τρία αδέλφια ηλικίας 50, 52 και 54 ετών. Ένας από τους τρεις συλληφθέντες, ο 52χρονος, ονομάζεται 'Αριελ Κάστρο και είναι οδηγός σε δημόσια σχολεία του Κλίβελαντ.

Η Μπέρι εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από τη δουλειά της σε ένα εστιατόριο φαστ φουντ μια ημέρα πριν συμπληρώσει τα 17 της χρόνια. Φίλη της οικογένειας της Μπέρι δήλωσε ότι η μητέρα της Αμάντα πέθανε σε ηλικία 47 ετών από τη θλίψη της.

Εξαδέλφη της Ντεζεζούς δήλωσε ότι η μητέρα του κοριτσιού Νάνσι δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει ότι η κόρη της θα βρεθεί κάποια ημέρα.

Ο θείος των υπόπτων, Σίζαρ Κάστρο, ο οποίος διατηρεί παντοπωλείο στον ίδιο δρόμο είπε ότι ο το σπίτι στο οποίο βρέθηκαν οι τρεις γυναίκες ανήκει στον 'Αριελ Κάστρο και ότι μέλη της οικογένειάς του και της οικογένειας της Ντεζεζούς "μεγάλωσαν μαζί".

"Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι", δήλωσε ο Σίζαρ Κάστρο, σύμφωνα με τον οποίο ο 'Αριελ είναι "ένας καλός άνθρωπος" και μουσικός που έπαιζε μπάσο.

Ο δήμαρχος του Κλίβελαντ Φράνκ Τζάκσον δήλωσε: "Είμαι ευγνώμων που η Αμάντα Μπέρι, η Τζίνα Ντεχεσούς και η Μισέλ Νάιτ βρέθηκαν ζωντανές". "Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση αυτή και η έρευνα συνεχίζεται", τόνισε.
ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού