.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΙΚΕΤ ΓΙΑ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η είδηση της σύλληψης 48χρονου για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κάνει το γύρο της Ελλάδας, με τον συλληφθέντα να αναφέρεται ως προπονητής της εθνικής ομάδας κρίκετ.
Η σύλληψη του, και μάλιστα επ' αυτοφώρω, έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες
του Σαββάτου. Παράγοντες της Ομοσπονδίας κρίκετ όμως, που ρωτήθηκαν  , διαψεύδουν την σχέση της με τον συλληφθέντα, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, και μιλούν για παρελθούσα συνεργασία μαζί του.
Η έρευνα στο σπίτι του 48χρονου έγινε παρουσία εισαγγελέα και κατόπιν καταγγελίας των γονιών του ανήλικου. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ερωτικά βοηθήματα, υπολογιστές και δίσκοι, που ερευνάται εάν σχετίζονται με παιδική προνογραφία. Αστυνομικές πηγές λένε πως η υπόθεση έχει βάθος τουλάχιστον ενός και πλέον χρόνου!
Σύμφωνα μάλιστα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κερκύρας, ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε ο ανήλικος να εισέρχεται και να παραμένει στην οικία του δράστη, στην Κέρκυρα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού και κατά την έρευνα στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • είδη για ερωτικές πράξεις, με ενδείξεις χρήσης,
  • βοηθήματα για ερωτικές πράξεις,
  • ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα,
  • τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • ένα αεροβόλο τυφέκιο τύπου flobert και
  • πλήθος μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (σκληροί δίσκοι, usb sticks κλπ), τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή - συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες συναφείς περιπτώσεις.
Η υπόθεση εξακολουθεί να ερευνάται από την Αστυνομία, ο 48χρονος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί την Κυριακή ενώπιον του εισαγγελέα ώστε να του αποδοθούν κατηγορίες.
 enimerosi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού