Τι χρειαζόμαστε:
Πώς το κάνουμε:
- Δυαλύουμε τον ζελέ στο βραστό νερό και προσθέτουμε το γάλα.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε το ζελέ να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και να αρχίσει να πήζει.
- Κομματιάζουμε τα μπισκότα με τα χέρια.
- Ρίχνουμε τα μπισκότα στο ζελέ.
- Ανακατεύουμε και βάζουμε το μίγμα στη φόρμα μας.
- Βάζουμε το κορμό στο ψυγείο και τον αφήνουμε να κρυώσει.
- Στο μεταξύ φτιάχνουμε τη σάλτσα φράουλας.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα.
- Σιγοβράζουμε ώσπου να πήξει η σάλτσα και να διαυγάσει.
- Την αφήνουμε να κρυώσει (η σάλτσα μπορεί να γίνει μέχρι και δύο εβδομάδες πριν και να διατηρηθεί στο ψυγείο)
- Όταν ο κορμός μας παγώσει ξεφορμάρουμε βουτώντας τη φόρμα σε ζεστό νερό.
- Περιχύνουμε τον κορμό με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό ειναι να τον φτιάξετε την μέρα που θέλετε να τον σερβίρετε γιατι την δεύτερη μέρα τα μπισκότα μαλακώνουν πολύ.
sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου