.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ,ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ,ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ

Προφυλακίστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, ενώ ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν οι Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.
Και στους τρεις βουλευτές επιβλήθηκε απαγόρευση
εξόδου από τη χώρα, ενώ στον Ηλία Κασιδιάρη επιβλήθηκε επιπλέον εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ. 
Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η απόφαση για προφυλάκιση του Γ. Λαγού ελήφθη επειδή κρίθηκε ύποπτος φυγής καθώς και λόγω του ότι στην άρση απορρήτου που πραγματοποιήθηκε μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα ο Λαγός εμφανίζεται σε πολλές συνομιλίες.
Σε κάθε περίπτωση, όπως σχολιάζουν οι ίδιοι νομικοί κύκλοι, το γεγονός ότι αφέθηκαν ελεύθεροι δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ενοχής τους, απλώς προφανώς ο εισαγγελέας και ο ανακριτής δεν τις έκριναν αρκετά ισχυρές.
Οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος βγήκαν λίγο μετά τις 11:00 από τα δικαστήρια και περπάτησαν αμέριμνοι στην οδό Ευελπίδων, που ήταν κλειστή για τα οχήματα λόγω των μέτρων ασφαλείας.
Στις 12:00 μετέβησαν στη ΓΑΔΑ για τα προσωπικά τους αντικείμενα ενώ καθ' οδόν χτύπησαν εικονολήπτη και οπερατέρ, ενώ καταφέρθηκαν με απειλές κατά των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων.
Σήμερα αναμένεται η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα καθυστερήσει σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό που ήταν για τις 15:30.
Εν τω μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους, τέσσερα ακόμη μέλη της ΧΑ, με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση τακτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα). Σημειώνεται ότι ο ένας φέρεται να είναι συνοδηγός του Ρουπακιά την επίμαχη νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού