.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Και η Λάουρα Νάργες στο πρωινό του Γιώργο Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά


Λάουρα Νάργες
Η Λάουρα Νάργες είναι το τηλεοπτικό πρόσωπό που έρχεται να προστεθεί στο «πλήρωμα» του Πρωινού του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκόρδα στον ΑΝΤ1 που δείχνει έτοιμο για το φετινό του ταξίδι στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.
Η Λάουρα με τη φρέσκια, νεανική και χαριτωμένη τηλεοπτική παρουσία της, κέρδισε την προτίμηση
των ιθυνόντων της εκπομπής και τελικώς και εκείνη θα είναι μέλος της εκπομπής, μαζί με τον Γιώργο Λιανό, την Σάσα Σταμάτη, την Ελεάνα Τρυφίδου και τον Σπύρο Σούλη. Την ζώνη της μαγειρικής είναι γνωστό πως κατέχει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ η στήλη των ζωδίων του πρωινού του Αντ1 θα έχει για ακόμη μία χρονιά την υπογραφή της Λίτσας Πατέρα.
Συνεχίζεται η αναζήτηση των συντελεστών που θα στελεχώσουν την εκπομπή κυρίως πίσω από τις κάμερες, αλλά και μπροστά. Δοκιμαστικά γίνονται ακόμα και με personal trainers μιας και η εκπομπή αναμένεται να προσθέσει στην ύλη της, πολλές νέες στήλες με συμβουλές fitness, μόδας, ομορφιάς, οικολογίας.
Πριν λίγες μέρες οριστικοποιήθηκε ότι η Μαίρη Συνατσάκη δεν θα βρίσκεται τελικώς στο team του πρωινού. Όσον αφορά την Λάουρα Νάργες, δεν έχει οριοθετηθεί ακριβώς ο τρόπος συμμετοχής στην εκπομπή. Εάν δηλαδή θα είναι καθ’όλη την διάρκεια της εβδομάδας μιας και θα πρέπει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της παρουσίασης της εκπομπής της στο Web TV του ΑΝΤ1, City Hopping.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού