.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ!

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ έπεσε  ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος ελέγχεται για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων παροχής υπηρεσιών, ύψους 2.793.955 ευρώ!

Οι Ράμπο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κάνουν για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση
χρόνο, φύλλο και φτερό τα οικονομικά του τραγουδιστή, ο οποίος κατά την περίοδο 2002 – 2011 ήταν αρκετά… ξεχασιάρης και δεν έκοβε αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.

Σύμφωνα με έγγραφο του ΣΔΟΕ με ημερομηνία 25 Σεπτεμβρίου το… καλύτερο παιδί του ελληνικού πενταγράμμου δεν είχε κόψει αποδείξεις για 14 από τις συναυλίες που είχε συμμετάσχει και από τις οποίες είχε βγάλει 808.000 ευρώ!

Μάλιστα για άλλες δραστηριότητές του, την περίοδο 2005 – 2011 δεν είχε εκδώσει φορολογικά στοιχεία, ύψους 1.985.000 ευρώ.

Τον Μάρτιο του 2012, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε και πάλι μπλεξίματα με την εφορία, η οποία είχε δεσμεύσει το υπεροπολυτελές σκάφος του «St. George», αφού διαπιστώθηκε ότι είχε δηλωθεί παράνομα ως επαγγελματικό και εμφανιζόταν να ανήκει σε εταιρεία αναψυχής.

Τότε ο Γιάννης Πλούταρχος πλήρωσε φόρο 300.000 ευρώ για να αποδεσμευτεί και να γλιτώσει να κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο. Τότε μάλιστα είχε υποστηρίξει ότι σκοπός του ήταν να διαθέσει το σκάφος του σε ναύλους, κάτι  που δεν έγινε όμως λόγω της κρίση και το ΣΔΟΕ του ζήτησε να καταβάλει το ΦΠΑ.

«Δεν έχουμε εκκρεμότητες», δηλώνει η σύζυγος του τραγουδιστή

Η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου διέψευσε ότι ο σύζυγός της είναι ο τραγουδιστής που έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ.

«Δεν έχουμε τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Έχουμε τελειώσει με τον έλεγχο του ΣΔΟΕ», λέει η Μαρία Κακοσαίου και προσθέτει:

«Δεν είμαστε εμείς. Δεν πρόκειται για τον Γιάννη. Ο δικός μας φάκελος έφυγε από το ΣΔΟΕ στα μέσα Σεπτεμβρίου. Μας έκαναν δεκαετή έλεγχο και τελειώσαμε. Οτιδήποτε άλλο διαδικαστικό υπάρχει θα τακτοποιηθεί μέσω της εφορίας μας πια. Έχουμε τελειώσει με το ΣΔΟΕ. Θα μας άφηναν να φύγουμε αν είχαμε αποκρύψει 2.739.955 ευρώ; Είναι δυνατόν; Θα τρέχαμε να βρούμε από πού θα τα καλύψουμε. Δε θα ήμασταν εδώ για να το συζητάμε».


Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού