.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

KARADAYI - ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ 2ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ


Ο Ορχάν συλλαμβάνεται για απόπειρα δολοφονίας του Γιασίν και πιστεύει ότι αυτός που τον πρόδωσε στην αστυνομία είναι ο αδελφός του ο Μαχίρ, κάτι που δεν ισχύει φυσικά.
Εν τω μεταξύ ο Μπουλέντ
πηγαίνει στην ερωμένη του για να ζητήσει εξηγήσεις από εκείνη γιατί πήγε και τα είπε στη γυναίκα του και χάλασε το γάμο του.  Φτάνει μέχρι και σε σημείο να τη χτυπήσει.
Ο Μαχίρ πηγαίνει στο σπίτι της Αϊτέν για να της πει να προσέχει, γιατί κάτι φοβάται, αλλά δε τη βρίσκει εκεί.  Η Αϊτέν είναι στην τράπεζα όπου βλέπει ότι πλέον δεν της έχουν μείνει χρήματα.
Έξω από την τράπεζα την περιμένει αυτοκίνητο με άντρες του Νετζντέπ για να την πάρουν και να την πάνε σε εκείνον.
Ο Νετζντέπ την περιμένει στο νέο του σπίτι, όπου της λέει πόσο την αγαπάει και ότι θέλει να είναι μαζί.
Ο Τουργκούτ καταστρώνει ένα νέο σχέδιο  Κάποιος παρακολουθεί το Μαχίρ, ενώ την ίδια ώρα κάποιος μπαίνει στο γραφείο του δικηγόρου του πατέρα του και τον χτυπάει.
Ο Μαχίρ ύστερα και από την επίθεση στο δικηγόρο του προσπαθεί να προειδοποιήσει τους δικούς του ανθρώπους να προσέχουν.  Πηγαίνει στο μαγαζί όπου λέει στον υπάλληλο του να το κλείσει και να φύγει, έπειτα βλέπει την Αϊτέν στο δρόμο και της λεει να πάει γρήγορα στο σπίτι και να μη βγει καθόλου.  ΄Επειτα βρίσκει τη Φεριντέ και της λέει και εκείνης να προσέχει.
Έχει ξεχάσει όμως κάποιον.  Τον πατέρα του που είναι στη φυλακή, όπου κάποιος του έριξε κάτι στο φαγητό και άρχισε να μην αισθάνεται καλά.
Ο Μαχίρ πηγαίνει να βρει τη Μπαχάρ και να την προειδοποιήσει , δεν τη βρίσκει όμως στο σπίτι και την ώρα που έφευγε έπεσε επάνω σε έναν άντρα ο οποίος θα καθορίσει αργότερα το μέλλον της Μπαχάρ...
Η Σονγκιούλ πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει το Γιασίν, ο οποίος είναι καλύτερα και ανοίγει τα μάτια του.  Εκεί όμως η Σονγκιούλ δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο άντρα.  Την ίδια ώρα κάποιος πηγαίνει στο νοσοκομείο όπου είναι ο πατέρας του Μαχίρ και προσπαθεί να τον αποτελειώσει, βάζοντας δηλητήριο στον ορό του.
Ο Μαχίρ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ ανήσυχος και της λέει τι έχει γίνει και ότι δεν μπόρεσε να βρει τη Μπαχάρ.  Τότε η Φεριντέ την παίρνει τηλέφωνο για να της πει να προσέχει και να μην ανοίξει σε κανέναν, όμως είναι αργά.  Ένας άγνωστος άντρας με μαχαίρι είναι μέσα στο σπίτι της....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού