.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ALPHA


Μια νέα σειρά έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha με τον τίτλο ''Revenge''.
Η Έμιλυ Θορν (Έμιλυ Βαν Καμπ) είναι η νέα άφιξη στο Χάμπτονς - παραθεριστικός οικισμός πλουσίων στο Σαουθάμπτον. Διαθέτοντας τη γοητεία του «κοριτσιού της διπλανής πόρτας», ευγενική και φιλική όσο χρειάζεται, θα νοικιάσει ένα σπίτι δίπλα στην έπαυλη της οικογένειας Γρέισον για τη περίοδο του καλοκαιριού. Με τη φινετσάτη συμπεριφορά της δε θα αργήσει να μπει στον κύκλο της υψηλής κοινωνίας και να συμμετάσχει σε διάφορες κοινωνικές και φιλανθρωπικές εκστρατείες.
Τίποτα απ’ όλα αυτά όμως δεν έχει σχέση με την αληθινή ταυτότητα της Έμιλυ, αφού στην πραγματικότητα είναι η Αμάντα Κλαρκ. 17 χρόνια πριν, στο σπίτι που τώρα νοικιάζει, ζούσε με τον λατρεμένο πατέρα της, μέχρι τη στιγμή που μια συνομωσία των ισχυρών της περιοχής τον έστειλε ισόβια στη φυλακή με το πρόσχημα εγκληματικών πράξεων, χωρίζοντάς τους για πάντα. Πριν πεθάνει από τα χέρια τους, θα προλάβει να στείλει ένα ημερολόγιο στην Αμάντα, όπου εκεί περιγράφει όλα τα πρόσωπα και τις λεπτομέρειες των συμβάντων.
Τώρα, η Αμάντα με το νέο όνομα Έμιλυ, είναι εδώ με ένα και μοναδικό σκοπό: την Εκδίκηση. Θα ξετυλίξει μέχρι τέλους τον δηλητηριώδη ιστό που έχει υφάνει για κάθε ένα από τα πρόσωπα που πρόδωσαν τον πατέρα της, επιχειρηματίες, δικαστές, πολιτικούς, προτού καταλήξει στο κεντρικό πρόσωπο της εκδικητικής εμμονής της: την Βικτώρια Γρέισον (Μάντλιν Στόου), μητριάρχη της οικογένειας Γκρέισον, βασίλισσα της κοσμικής ζωής και πρώτη τη τάξει φιλάνθρωπο…    
 
 
- Η επιτυχημένη σειρά Revenge έκανε πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου 2011 στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Η επιτυχημένη πορεία της οδήγησε σε 3 κύκλους, και έχει ήδη ανακοινωθεί ο τέταρτος, αφού σύντομα κατάφερε να σπάσει τα κοντέρ τηλεθέασης στην ώρα προβολής της και σε πολλές περιπτώσεις να ξεπεράσει ακόμα και το θρυλικό και αχτύπητο Lost. Το πρώτο επεισόδιο παρακολούθησαν στην Αμερική περισσότεροι από 10.000.000 τηλεθεατές, αποδεκατίζοντας όλα τα προγράμματα του ανταγωνισμού στην ώρα προβολής της.
 
- Στις Χρυσές Σφαίρες του 2012, η Μάντλιν Στόου ήταν υποψήφια για βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο ρόλο της Βικτώρια Γκρέισον.
Την ίδια χρονιά, καθώς και την επόμενη, το 2013, η σειρά ήταν επίσης υποψήφια για το βραβείοPeoples Choice Awards. Παράλληλα, ήταν υποψήφια για πλήθος βραβεύσεων σε πολλές τηλεοπτικές διοργανώσεις.
 
- Η πρωταγωνίστρια, Έμιλυ Βαν Καμπ, είναι ήδη γνωστή από την πολυσυζητημένη σειρά «Brothers And Sisters» και τη μίνι σειρά «Ben Ηur», ενώ πρόσφατα τη συναντήσαμε στο καστ του τελευταίου «Captain AmericaThe winter Soldier».
Η Μάντλιν Στόου, μια από τις πιο χαρακτηριστικές αμερικανίδες ηθοποιούς με φανατικούς θαυμαστές, πριν βρεθεί στα πλατό του «Revenge», έχει ήδη διανύσει μια αξιοζήλευτη πορεία με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες-ορόσημα, όπως «Ο Τελευταίος Των Μοϊκανών» και «12 Πίθηκοι», και έχει βρεθεί κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες σκηνοθετών-ογκόλιθων, όπως Μάικλ Μαν, Τέρι Γκίλιαμ, Ρόμπερτ Άλτμαν, κ.α.   
 
- Η σειρά έχει αποσπάσει από θετικές έως διθυραμβικές κριτικές από τις πιο έγκυρες πέννες στο χώρο της κριτικής (New York TimesHollywood ReporterThe Wall Street Journal) ήδη από το πρώτο επεισόδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού