.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ:“Η δύναμη σου, δύναμη μου…” Στον ΚΗΠΟ του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της και την αγάπη της για το τραγούδι, εκεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ταξιδεύει το κοινό της και
φέτος το καλοκαίρι. Μας καλεί όλους λοιπόν σε ένα μεγάλο πάρτι, για το κλείσιμο της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας της, γεμάτο ενέργεια, κέφι, χορό και διασκέδαση στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου!

Με κάθε εμφάνιση της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει  ακομπλεξάριστα  και  με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «soundtrack της δικής της γενιάς», που χωράει επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά αλλά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή της, το πάθος της,  τη δυναμική της σκηνική παρουσία,  καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να την δουν από κοντά και να την ακούσουν!  Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!


Πάνω στην σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και τον λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Οι συναυλίες της θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις  της φωνής και των τραγουδιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού