.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Έπαιξε ξύλο ο Cavalli στους Παξούς! – Σοβαρό επεισόδιο με επαγγελματία της περιοχής


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli προτιμά την
Ελλάδα για τις διακοπές του. Μετά, όμως, από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο λιμάνι του Γάιου, στους Παξούς, δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει εύκολα την απόφαση να επισκεφθεί και του χρόνου τις ομορφιές της χώρας…
Ο Cavalli, που περνά το τελευταίο διάστημα των διακοπών του στο όμορφο νησί των Παξών με την 26χρονη σύντροφο του Λίνα Νίλσον, ενεπλάκη χθες βράδυ, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του agriniopress.gr, σε επεισόδιο με επαγγελματία της περιοχής.
Ο 73χρονος σχεδιαστής, αφού έκανε βόλτα με το σκάφος του στα νερά του Ιονίου, επέστρεψε το βράδυ πίσω στους Παξούς. Το σκάφος έμεινε στα ανοιχτά του Γάιου, με τον Cavalli να φτάνει στον χώρο του λιμανιού με φουσκωτό.
lif-kavalli-paxoi3
Για κακή τύχη του σχεδιαστή, ο χώρος που «έδεσε» το φουσκωτό, ήταν αυτός που οι επαγγελματίες της περιοχής, που εκτελούν το δρομολόγιο Παξοί-Αντίπαξοι, αράζουν τα σκάφη τους, πράγμα που αντιλήφθηκε μόνο όταν επαγγελματίας του επιτέθηκε φραστικά…
Τα όσα ακολούθησαν συζητιούνται σήμερα σε ολόκληρο το νησί…
Ο εν λόγω επαγγελματίας » στόλισε» τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή με πολλά, καθόλου κομψά, επίθετα, σύμφωνα πάντα με αυτήκους μάρτυρες, αφού δεν είχε προφανώς αντιληφθεί ποιος είναι αυτός που έχει απέναντί του!
lif-gaios-paxoi1
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επαγγελματίας του νησιού δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση, αφού επιτέθηκε στη συνέχεια με σπρωξιές στον Roberto Cavalli!!!
Το πώς ακριβώς έληξε το συμβάν δεν είναι γνωστό, όπως και το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει από εδώ και στο εξής το περιστατικό ο Cavalli. Το Λιμενικό, πάντως, δεν έχει μέχρι στιγμής επιληφθεί, αφού έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία από πλευράς του σχεδιαστή. 
agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού