.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ROBERTO CAVALLI: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΤΟΥ


Με μια ενθουσιώδη ανάρτηση στο blog που διατηρεί ο
διάσημος μόδιστρος Roberto Cavalli αναφέρεται στις διακοπές του στην Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου που επισκέφθηκε με το εντυπωσιακό του σκάφος. 

«Είμαι στην Ελλάδα κι εδώ περνάω όλο τον Αύγουστο στην απόλυτη ηρεμία, στο φανταστικό σκηνικό που συνθέτουν τα νησιά αυτής της χώρας  και μας θυμίζουν τη μεγάλη ιστορία των ποιητών της, των επιστημόνων της και των θαλασσοπόρων της» εξιστορεί ο Ιταλός και συνεχίζει το κείμενό του με ποιητική διάθεση: «Μπορώ σχεδόν να αισθανθώ την παρουσία των αρχαίων Θεών, που ενέπνευσαν τον ελληνικό πολιτισμό για αιώνες».

«Η Ελλάδα μου δίνει εξαιρετικές ιδέες για την επόμενη καλοκαιρινή μου κολεξιόν» γράφει παρακάτω και εξηγεί: «Τα χρώματα εδώ είναι χορταστικά, καλοκαιρινά, γιορτινά... η βαθιά γαλάζια θάλασσα που ενώνεται με τον γαλανό ουρανό και το εκτυφλωτικό λευκό των κτηρίων...» 

Η ανάρτηση του Roberto Cavalli συνοδεύεται από δύο βίντεο που τράβηξε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού: Στο ένα βλέπουμε δελφίνια να συνοδεύουν το σκάφος του και το άλλο είναι ένα βίντεο για το Bat Zodiac, το εντυπωσιακό του σκάφος.






protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού