.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Το άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους!


Tην μονάκριβη κορούλα τους βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του Ιωάννα Μπούκη. Το μυστήριο έγινε σε οικογενειακό κύκλο στο Άλσος των Νυμφών, κοντά στον Άγιο Στέφανο.
 
Η όμορφη μπέμπα τους που έκλεισε τους 8 μήνες πήρε το όνομα Κωνσταντίνα (θα τη φωνάζουν Νάντια) και ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Το ζευγάρι μάλιστα, δεν την άφησε λεπτό από την αγκαλιά του και κυρίως ο διάσημος μπαμπάς της, που είναι ξετρελαμένος μαζί της. 

/
 
Εκτός από τους συγγενείς του ζευγαριού στη βάφτιση βρέθηκαν και λίγοι καλοί φίλοι και συνεργάτες του Αντώνη Σρόιτερ από τον Alpha. Ανάμεσά τους ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, ο Θανάσης Πάτρας και η Κατερίνα Καινούργιου με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
 
Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το Δεκέμβρη του περασμένου χρόνου στο Δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου, και τώρα είχαν ετοιμάσει όλες τις λεπτομέρειες και περίμεναν με αγωνία το baby bloom της κορούλας τους. 

/
 
Η μικρή έχει ξετρελάνει όλη την οικογένεια και κυρίως τον διάσημο μπαμπά της, αποτελώντας μεγάλη του αδυναμία. Ο γνωστός δημοσιογράφος που ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, επέλεξε το τέλος του Αυγούστου για την βάφτιση της κόρης του, μιας και μετά το πρόγραμμά του θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο λόγω δουλειάς. 

Δες φωτογραφίες:

Οι ευτυχισμένη γονείς με την μικρή Κωνσταντίνα
/

/

/

Ο Θανάσης Πάτρας με την οικογένειά του
/

/

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Σοφός
/
 
/

/

Δημήτρης Κοντομηνάς
/

Κατερίνα Καινούργιου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος
/

/

Μέσα από το Άλσος Νυμφών
/

/

/

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού