.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

΄΄ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΥΣΙΕΣ΄΄, ΕΙΠΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΙΟΝΑΚΗ

Άκρως αποκαλυπτική και συντετριμένη ήταν η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ΄΄Αξίζει να το δεις΄΄.
Μίλησε για την κόρη της και πως την παρέσυρε ο ιερομόναχος να πάει στο μοναστήρι στην Κρήτη.  Είπε ότι την τελευταία φορά που επσκέφθηκε την κόρη της, πριν λίγο καιρό το βλέμα της ήταν χωρίς αισθήματα, ήταν σαν κάτι να έπαιρνε για να μη νιώθει τίποτα.  Αυτές τις υποψίες έχει η μητέρα της, αλλά και άλλες μητέρες, οι οποίες φοβούνται να μιλήσουν γιατί ο μοναχός όπως λένε είναι ο δαίμονας.  Απ΄ ότι φαίνεται έχει κάνει πλύση εγκεφάλου τόσο στην Ναταλία όσο και στη μισή Κρήτη.  Ήταν πολλοί οι άνθρωποι που φοβόντουσαν να μιλήσουν μπροστά στην κάμερα, αλλά μίλησαν εκτός κάμερας για τον μοναχό.
Ένας ψυχίατρος που μίλησε είπε ότι λέει στους άρρωστους ανθρώπους να σταματήσουν τα φάρμακα και για θεραπεία να παίρνουν λάδι από το μοναστήρι και να βάζουν για να γίνουν καλά.
Το αξιοπερίεργο είναι ότι σύμφωνα με μαρτυρία της μητέρας, όλες οι μοναχές είναι πολύ μικρές, πανέμορφες αλλά και από καλές οικογένειες και τις έχει πείσει ο μοναχός ότι έχουν μέσα τους το δαίμονα και θα τον βγάλουν μόνο αν γίνουν μοναχές.
Με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρούσε την Ταιάνα να ερευνήσουν το μοναστήρι και τον μοναχό για να βρουν τι έχει κάνει τόσο στο δικό της παιδί, όσο και στα παιδιά των άλλων.
Είναι πράγματι περίεργα τα όσα ανέφερε η μητέρα της Ναταλίας και ελπίζουμε η Τατιάνα με την έρευνα της να μπορέσει να βρει τι κρύβεται πίσω από το μοναχό.
Αύριο θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης και άλλες αποκαλύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού