.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΟΡΓΙΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ(με πιπεράτες λεπτομέρειες)


Είχαμε ξαναγράψει γι΄ αυτό το θέμα στις αρχές Νοεμβρίου, Χθες είδαμε τη Νανά Παλαιτσάκη να βγάζει αυτό το θέμα και να παινεύεται για το ρεπορτάζ της. Σήμερα κυκλοφορεί και σε εφημεριδα.

Για εσάς το ξαναπαρουσιάζουμε(με πιπεράτες λεπτομέρειες):



Διοργανωτής ο ουρολόγος!Η ομάδα ήταν μεγάλη. Δύο γιατροί, καμιά φορά και τρεις και έξι γυναίκες (νοσοκόμες, γιατρίνες και υπάλληλοι από το διοικητικό προσωπικό) . "Μαέστρος" ο ουρολόγος. Το νοσοκομείο, από τα πιο γνωστά της Αθήνας.

Το γλέντι γινόταν τις...

εργάσιμες ώρες. Κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. Ο ουρολόγος, όμως, είχε ένα βίτσιο. Ήθελε να κινηματογραφεί το "μακελειό" , χωρίς να το παίρνουν είδηση οι πρωταγωνιστές του. Κάποια στιγμή, όμως, ένα dvd έπεσε στα χέρια μιας από τις γυναίκες που παίρναν μέρος στα όργια. Τρελάθηκε η κυρία, όταν ξαφνικά είδε στην τσόντα να πρωταγωνιστεί η ίδια. Μέτα το σοκ πήγε στην Αστυνομία και προσπαθεί τώρα να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να τιμωρήσει τον ουρολόγο.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η εφημερίδα espresso παρουσιάζει και άλλες λεπτομέρειες. Τα όργια γινότανε στο νοσοκομείο τις εργάσιμες ώρες, αλλά πολλές φορές επαναλαμβανότανε και τις νυχτερινές ώρες. Οι ερωτικές περιπτύξεις τους γινόταν σε γραφεία γιατρών που δεν εργάζονταν εκείνες τις ώρες ή σε κενούς θαλάμους που δίπλα νοσηλεύονταν ασθενείς με τους συγγενείς τους. Το σχήμα των οργίων δεν ήταν πάντα το ίδιο. Ο μικρότερος αριθμός ήταν τουλάχιστον τρία άτομα, μέχρι το μεγαλύτερο αριθμό, 9 άτομα! Όπως είχαμε γράψει ο εγγέφαλος ήταν ένας ουρολόγος του νοσοκομείου, ο οποίος μάλιστα, επειδή οι γυναίκες ήταν περισσότερες, τις έφερνε και σεξουαλικά βοηθήματα.
Ο ουρολόγος όμως αποδείχθηκε ηλίθιος που ενώ βρήκε γυναίκες πρόθυμες να συμμετέχουν σε όργια, αυτός είχε το θράσος και την ηλιθιότητα να τις βιντεοσκοπεί παράλληλα, με κίνδυνο κάποια στιγμή ένα δικό του DVD να βρεθεί σε άσχετο χέρι. Όπως και έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού