.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΦΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ


Ο Χρήστος Ψωμόπουλος έστειλε για ράματα γνωστό δημοσιογράφο, δαγκώνοντας του το αφτί. Διαβάστε τι είπε στον Μανώλη Μαυρομουστακάκη και στο Freegossip.


"Ξέρεις τι είναι να βρίσκεσαι στον Καρρά, με τόσο κόσμο γύρω, και να σου επιτίθεται έτσι κάποιος; Ο Ψωμόπουλος αφού τον ξεκόλλησαν από τ΄αφτί μου, συνέχισε να διασκεδάζει σαν να μην τρέχει τίποτα. έφυγε μάλιστα γι αλλού μετά από λίγο."

- Εσύ τι έκανες;

" Πονούσα, ήμουν γεμάτος αίματα. Πήγα στο νοσοκομείο και μου έκαναν δώδεκα ράμματα.

- Τον συνέλαβαν όμως...

"Τον πιάσανε σε αγώνες Kick boxing. Πήγε την επομένη σαν να μην τρέχει τίποτα. Τον είδαν, τον αναγνώρισαν, πήγε η αστυνομία και τον συνέλαβε...."

-Πως αφηνιάσε έτσι πιστεύεις και στηνν έπεσε έτσι;

"Ξέρω γω; Δεν έχω πει κάτι εναντίον του. Το μόνο που έκανα ήταν που είχα βγάλει πρώτος τις πρώτες μηνύσεις που του έκανε η Αλεξανδράτου. Τίποτα άλλο."
Κόλλαγα τ΄αφτί μου στο στόμα του για να μην ξεκολλήσει. Ο άνθρωπος δεν είναι καλά..."


Ο σερβιτόρος τον φωνάζει έξω. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βγαίνει έξω από το κέντρο ανυποψίστος. Συναντά τον Ψωμόπουλο μπροστά σε πολλούς θαμώνες. "Να σου πω κάτι στ΄αφτί του" λέει ο νεοσύλλεκτος. Ο δημοσιογράφος πλησιάζει. Ξαφνικά νοιώθει τα δόντια του Ψωμόπουλου πάνω στο αριστερό του αφτί. Προσπαθεί να ξεφύγει. Ο Ψωμόπουλος όμως έχει κλείσει τα σαγόνια του. Ο Κωνσταντινίδης δεν μπορεί να ξεφύγει. Τα δευτερόλεπτα περνούν και φαίνονται ατέλειωτα στο δημοσιογράφο. Πονάει φωνάζει και νιώθει να σκίζεται το δέρμα του. Οι μάρτυρες πολλοί γύρω αλλά τα χουν χάσει και περνά ακόμα περισσότερος χρόνος μέχρι κάποιοι, γνωστοί του Ψωμόπουλου, πέσουν πάνω του με ΄δύναμη μάλιστα για να τον απωθήσουν. Άλλοι του βάζουν τις φωνές ενώ προσπαθεί να χυμήξει ξανά στο Κωνσταντινίδή.
Τον έπιασαν εχθές το βράδυ τον Ψωμόπουλο, πήγε στη Γαδά, πέρασε Ναυτοδικείο ορίστηκε δικάσιμος και μετά τον αφήσανε. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε έξι ράμματα στο αυτί και αν χρειαστεί θα ξανακάνει κι άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού