.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ Η LINDSAY LOHAN!


Τη στιγμή που οι φήμες φουντώνουν για την άσχημη κατάσταση της υγείας της εξαιτίας της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά, η Lindsay Lohan ετοιμάζεται για τον επόμενο ρόλο της, που την θέλει πρωταγωνίστρια σε ταινία πορνό…
Η Lindsay

δεν πρόκειται να γυρίσει τσόντα! Ούτε να διαρρρεύσει… προσωπικές της στιγμές στη δημοσιότητα. Απλώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα υποδυθεί στη νέα της ταινία τη θρυλική πορνοστάρ Λίντα Λάβλεϊς, πρωταγωνίστρια της πιο γνωστής ερωτικής ταινίας παγκοσμίως ”Βαθύ Λαρύγγι”.
Η ταινία θα έχει τίτλο Inferno και θα ασχολείται με την ζωή της Λάβλεϊς, η οποία πρωταγωνίστρια της πορνό βιομηχανίας έγινε ακτιβίστρια και φανατική εχθρός του πορνό τη δεκαετία του ‘80. Η ίδια αργότερα στην αυτοβιογραφία της έγραψε ότι ο πρώτος της άντρας την εκβίαζε, τη χτυπούσε και την προωθούσε στην πορνεία. Αυτός ήταν και ο λόγος, που πρωταγωνίστησε στο ”Βαθύ Λαρύγγι” το 1972.
Η Λίντα Λάβλεϊς πέθανε το 2002 σε τροχαίο δυστύχημα. Εν τω μεταξύ είχε ξαναπαντρευτεί και αποκτήσει δύο παιδιά.
Πρόκειται σίγουρα για έναν ρόλο πρόκληση για τη νεαρή Lindsay Lohan, που εδώ και καιρό απασχολεί τα μέσα όχι με την καριέρα της, αλλά τα… καμώματά της!
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού