.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ!!!


Σαμπάνια Νο 2, σούσι και ροζ τηλεφωνική γραμμή! Η Τζούλια Αλεξανδράτου επανέρχεται δριμύτερη και αυτή τη φορά επιτίθεται από πολλαπλά μέτωπα! Μπορεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να έχει κόψει τα φτερά των Ελλήνων για επιχειρήσεις και οικονομικά... ανοίγματα, ωστόσο -καθώς φαίνεται- η Τζούλια Αλεξανδράτου αποτελεί την εξαίρεση στον γενικότερο κανόνα.

Πρόσφατα έλαβε παχυλό ποσό για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας διαδικτυακού καζίνο, ενώ τώρα βάζει πλώρη και για νέες business! Μετά το καυτό «απαγορευμένο DVD» που προκάλεσε σάλο, η εκρηκτική TV persona εισβάλλει στον χώρο των επιχειρήσεων ανοίγοντας... ροζ παρτίδες με την κινητή και σταθερή τηλεφωνία, αλλά και το Διαδίκτυο! Σε λιγότερο από μία εβδομάδα η ξανθιά καλλονή θα κυκλοφορήσει καυτά βίντεο, τα οποία θα μπορεί να κατεβάσει ο καθένας από το κινητό του, ενώ σε πιο προχωρημένη υπηρεσία η Τζούλια θα υπακούει στις εντολές του χρήστη κάνοντας ό,τι την προστάζει.

Μέσω του Ίντερνετ ο χρήστης θα μπορεί, για παράδειγμα, να ζητήσει από την Τζούλια να του κάνει στριπτίζ, πάντα βέβαια με την ανάλογη... τσουχτερή χρέωση. Ταυτόχρονα θα τεθεί σε λειτουργία και ροζ γραμμή στην οποία θα απαντούν η άτακτη περσόνα και οι φίλες της ικανοποιώντας τις φαντασιώσεις όλων όσοι τις καλούν. «Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Τζούλια Αλεξανδράτου εισβάλλει στις επιχειρήσεις. Πίσω της υπάρχει ένας κολοσσός με έδρα στις Κάννες» αναφέρει στην «Espresso» ο στενός της συνεργάτης Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καυτά βίντεο γυρίστηκαν σε βίλα γνωστού εφοπλιστή στην Εκάλη, ενώ δεν υπάρχει παρτενέρ, αλλά ερωτικά βοηθήματα με τα οποία η Τζούλια αυτοϊκανοποιείται. Βασικό ρόλο θα παίξει και αυτή τη φορά ένα μπουκάλι σαμπάνια, με το οποίο το σέξι μοντέλο-πορνοστάρ θα επιδίδεται σε όργια.

Όμως η Τζούλια δεν σταματά εδώ. Σύντομα θα τη δούμε να ανακατεύεται με το σούσι αφού, όπως μας δήλωσε ο Μένιος Φουρθιώτης, «σε έναν μήνα θα ανοίξει στην Κηφισιά δικό της sushi bar». Όσον αφορά την καριέρα της στη βιομηχανία πορνό, φαίνεται πως κι εκεί υπάρχει μέλλον. Αμεσα η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Έλληνας παραγωγός ταινιών πορνό θα συζητήσουν τις λεπτομέρειες και το σενάριο της δεύτερης ταινίας, που αναμένεται πολύ πιο hard από την πρώτη. Στο πλευρό της Τζούλιας βρίσκονται οι γονείς της, οι οποίοι, παρά τις όποιες διαφορές τους, φαίνεται πως τώρα τη στηρίζουν στις νέες κινήσεις της. ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού