.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

"ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ"


Η Τατιάνα Στεφανίδου με την πρώτη ανακοίνωση μέσα από το site της θεώρησε ότι έκλεινε το θέμα της αποχώρησή της από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Έλα όμως που στο κανάλι του Αμαρουσίου είχαν διαφορετική γνώμη. Έτσι, οργανωμένα μέσω του γραφείου Τύπου, ξεκίνησαν τις διαρροές ότι η Τατιάνα έφταιγε που δεν υπέγραψε τη συμφωνία που της πρότεινε το κανάλι από το πρώτο ραντεβού! ότι στη συνάντηση τους είπε ότι δεν θα συνεργαστούνε και πάλι μαζί! και ότι θα ψαχτεί με άλλα κανάλια!
Μόλις η Τάτι πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες της όλα αυτά που λεγόντουσαν στα blogs και στην τηλεόραση ... ... έγινε όχι απλά έξαλλη αλλά κυριολεκτικά ταύρος σε υαλοπωλείο. Οι συνεργάτες που ήταν δίπλα της δεν την αναγνώριζαν. Τα μάτια της πέταγαν σπίθες και απειλούσε θεούς και δαίμονες. Πήρε προσωπικά η ίδια τηλέφωνο δημοσιογράφους τηλεοπτικών εκπομπών και παρουσιαστές και τους παρουσίασε την πραγματικότητα και την αλήθεια και στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο στον ΑΝΤ1 όπου με ωραία «γαλλικά» τους είπε «σταματήστε τις αλήτικες διαρροές, γιατί αλλιώς θα γίνει της ******».
Στον ΑΝΤ1 δεν φάνηκε να ιδρώνει το αυτί τους και επέμεναν σε όλους τους τόνους ότι η δική τους αλήθεια είναι η πραγματική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μέχρι και αυτές τις ώρες δεν έχουν βγάλει ούτε μια ανακοίνωση ως κανάλι σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση και να λήξει το θέμα.
Πάντως αν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ενώσουν τις δυνάμεις τους και αποφασίσουν κάποια στιγμή να μιλήσουν για όλα αυτά που έχουν δει και ακούσει στο κανάλι του Αμαρουσίου κάτι μου λέει ότι θα κλάψουν μανούλες.sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού