.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ " NEXT TOP MODEL' ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ!!!


Λίγο πριν από την τελική επιλογή των 20 κοριτσιών που θα μπουν στο σπίτι του «Next Top Model» -θα γίνει τη Δευτέρα- ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε στο Yupi για τη μέχρι τώρα εμπειρία του από το δεύτερο κύκλο του σόου και παραδέχτηκε ότι του έγιναν ανήθικες προτάσεις από μερικές συμμετέχουσες!

«Έχω ξεχωρίσει πέντε κοπέλες που θεωρώ καταπληκτικές και φαβορί για να μπουν στο σπίτι. Έχουν γίνει τρομερές φωτογραφίσεις στη Μύκονο, μέχρι και με πελεκάνους — πρόκειται για υπερπαραγωγή. Το επίπεδο του σόου έχει ανέβει κατά 80%», παραδέχτηκε, προσθέτοντας ότι φέτος η πιο κοντή από τις φιλόδοξες κοπέλες έχει ύψος 1,73 και η ψηλότερη 1,84, ενώ πέρσι ο μέσος όρος ύψους ήταν αρκετά χαμηλότερος.

Επιπλέον, ο φωτογράφος, που αποτελεί μέρος της κριτικής επιτροπής μαζί με τους Τζένη Μπαλατσινού και Χριστόφορο Κοτέντο, αποκάλυψε ότι μερικές από τις κοπέλες είναι αρκετά «καυτές», προκλητικές και «έτοιμες για όλα», καθώς δε δίστασαν να του κάνουν σεξουαλικές προτάσεις! Εκείνος, από την πλευρά του, όπως μας είπε, αντιμετώπισε τα περιστατικά με χιούμορ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού