.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΗΡΑ ΜΕΛΗ (PLAYMATE 2010),ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ, ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Σάλος στην Κω με ροζ βίντεο και γυμνές φωτογραφίες της Playmate Ήρας Μελή. Τι καταγγέλει η Ήρα Μελή για εκβιασμό από πρώην φίλο και φωτομοντάζ;

Η Ήρα Μελή, γνωστό μοντέλο που συμμετείχε στα Playmate, κατήγγειλε στην Χριστίνα Λαμπίρη οτι πρώην φίλος της την εκβιάζει με ροζ βίντεο στο internet. Η Ήρα Μελή αρνήθηκε οτι είχε σχέση με το εν λόγω άτομο και υποστήριξε οτι ήταν απλά φίλοι. Το νέο διαδόθηκε στην Κω, από όπου κατάγεται η Ήρα Μελή, και βούιξε ο τόπος.




Λίγο μετά τη γνωριμία τους, το εν λόγω πρόσωπο ζήτησε από την Ήρα Μελή να συνάψουν ερωτικές σχέσεις, κάτι που το μοντέλο αρνήθηκε. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ήρας Μελή, ο απογοητευμένος εραστής έβγαλε τότε γυμνές φωτογραφίες και sex video στο ιντερνετ, τα οποία είχε αλλοιώσε με φωτομοντάζ. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, η Ήρα Μελή φαίνεται γυμνή σε προσωπικές στιγμές.

H Ήρα Μελλή σε πρόσφατη συνέντευξη της αρνήθηκε πάντως το ενδεχόμενο να γυρίσει ροζ DVD: «Ακόμα και αν μου έδιναν 500.000 ευρώ για να γυρίσω τσόντα, δεν θα το έκανα ποτέ». Η Ήρα Μελή παραδέχτηκε όμως οτι στο παρελθόν έχει βρεθεί σεξουαλικά με γυναίκα: «Είναι πολύ ερωτικό να κάνεις sex με γυναίκα. Εγώ προτιμώ πιο άγριο sex. Έχω κάνει sex με γυναίκα. Δεν μου άρεσε, το σταμάτησα στη μέση».

Η Ήρα Μελή απειλεί με μηνύσεις τον εκβιαστή της, αλλά και όσους αναπαράγουν τις γυμνές φωτογραφίες-ροζ βίντεο στο ιντερνετ.fimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού