.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΝΕΑΡΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ!

Έφυγε από το μοναστήρι της Χερσονήσου ο ηγούμενος που δίχασε την κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο κάνοντας διάσημο το μοναστήρι κυρίως μετά από τον εγκλεισμό της ηθοποιού Ναταλίας Λιονάκη εκεί. Μαζί με εκείνον όμως άδειασε και το μοναστήρι από όλες τις καλλονές ηθοποιούς και μοντέλα που βρισκόταν εκεί τους τελευταίους μήνες ως δόκιμες μοναχές.

Μετά το τέλος του καλοκαιριού συγγενείς αρκετών κοριτσιών που είχαν μπει μέσα στο μοναστήρι, δεν ν άφηναν σε ησυχία τον ηγούμενο και την αδελφότητα πεπεισμένοι ότι τα πράγματα στο μοναστήρι δεν ήταν και τόσο άγια. Είχαν αρχίσει και οι επίσημες καταγγελίες στον εισαγγελέα, στις αστυνομικές αρχές αλλά και στη μητρόπολη στην οποία ανήκει η μονή ζητώντας να γίνει έρευνα.
Η συμπεριφορά των κοριτσιών ήταν αυτή που ανησύχησε τους γονείς τους και τους έκανε να παρέμβουν δυναμικά ώστε να προβούν σε έρευνα για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Οι αποκαλύψεις ήταν συγκλονιστικές. Οι δόκιμες μοναχές που άφησαν το χώρο της μόδας και του θεάματος για να αφιερωθούν στο Θεό βρέθηκαν με λαπ τοπ , κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και μικροκάμερες, ενώ κάποιες από αυτές έκαναν λόγο και για περίεργες συνευρέσεις.
Τα τεχνικά μέσα αυτά είχαν το σκοπό τους όπως εξομολογήθηκαν τα κορίτσια στους γονείς τους ξεσπώντας σε κλάματα .« Οι περισσότερες από μας ήμασταν ζαλισμένες επί μονίμου βάσεως και δεν είχαμε την δύναμη να αρνηθούμε τίποτα από όσα μας έλεγε ο ίδιος..» εξομολογήθηκε 23χρονη Κατερίνα στους γονείς της, όταν την πήραν από το μοναστήρι ζαλισμένη από φάρμακα που όπως είπε έπαιρνε για το στομάχι της.
Όμως και η κατάσταση της ηθοποιού Ναταλίας Λιονάκη που πρώτη κατάφερε να φύγει από το μοναστήρι και να γυρίσει στο σπίτι της στην Αθήνα ήταν αυτή που έκανε τη μητέρα της να παρέμβει δυναμικά. Η μονάκριβη κόρης της, οδηγήθηκε σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, με πρησμένο το πρόσωπο και πόνους στο στομάχι από την πολυφαρμακία. Όταν η μητέρα της Τζένη έφτασε στο νοσοκομείο και βρήκε το παιδί της στην κατάσταση αυτή, ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα και τη βοήθεια των γιατρών. Μέσα σε 10 λεπτά όμως οι αδελφές που συνόδευαν την Ναταλία την φυγάδευσαν από το νοσοκομείο και δεν την πήγαν πίσω στο μοναστήρι, αλλά σε άγνωστο μέρος.
Αυτή τη στιγμή οι περισσότερες κοπέλες από αυτές που ήταν στο μοναστήρι προσπαθούν να βρουν τον εαυτό τους, ενώ οι δικοί τους άνθρωποι περιμένουν υπομονετικά να ηρεμήσουν και να καταγγείλουν στους αρμόδιους τα γεγονότα τα οποία βίωσαν μέσα στον χώρο του μοναστηριού . Ο ηγούμενος έχει αφήσει το μοναστήρι στα χέρια γνωστής κυρίας από τον επιχειρηματικό κόσμο του Αγίου Νικολάου η οποία διαμένει κάποιες φορές μέσα στο μοναστήρι . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος εμφανίζεται μόνο κάποιες φορές για να λειτουργήσει όταν ειδοποιείται ότι η κατάσταση στο μοναστήρι είναι ήρεμη. newsbomb.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού