.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΟΙΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΚΑΡΦΩΝΕΙ;

Αν και είναι φίλοι, όπως είπε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν χαρίστηκε στους Καραμεροχαριτάτους και άφησε αιχμές για όσα είπαν για την Φαίη Σκορδά και το πότε θα αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.



«Η εγκυμοσύνη είναι ιερό πράγμα. Αν είναι έγκυος η κοπέλα είναι καθαρά προσωπικό της… δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα». Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν είμαι πατέρας, αλλά μετά από κάποια ηλικία όλοι θέλουμε ένα παιδί, γι αυτό, καλύτερα είναι να μη θίγουμε προσωπικά πράγματα».

Είπε πάντως για τους Καραμέρο και Χαριτάτο ότι «τα παιδιά είναι συμπαθέστατα. Είναι φίλοι μου και άμα τους δω θα πιούμε και καμιά ρακί μαζί».

Βέβαια και οι Καραμεροχαριτάτοι φίλοι λένε ότι είναι με τον Λιάγκα και μάλλον από …αγάπη τις πέταξαν τις σπόντες.

Ο Γρηγόρης πάντως έχει άποψη γι αυτό το θέμα και επισημαίνει: «Πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους. Θα ήταν άδικο να σχολιάσω δήλωσή τους. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει, όμως το ξαναλέω, στο θέμα της εγκυμοσύνης είμαι με την έγκυο γυναίκα, γιατί είναι ένα θαύμα».

Τώρα σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό στα Πρωϊνάδικα, μιας και τον γνωρίζει αρκετά καλά από πρώτο χέρι, ο Γρηγόρης λέει: «Καλό είναι να μιλάς τέλη Μαρτίου. Εκεί φαίνεται και το τελικό αποτέλεσμα».

Αποκαλύπτει τέλος ότι το είχε πει στον Γιώργο Λιάγκα, πως θα του αρέσει το πρωινό.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού