.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΧΩΡΙΖΕΙ!

Πασίγνωστη παρουσιάστρια και ο σύζυγός της περνούν την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους, αφού τον τελευταίο καιρό ο γάμος τους βρίσκεται σε μεγάλη κρίση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, το ζευγάρι εδώ και μήνες τσακώνεται συνεχώς. Έχει σταματήσει μάλιστα τις κοινές του
εμφανίσεις και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι κοιμούνται και σε χωριστά δωμάτια.

Η παρουσιάστρια που την ενδιέφερε παντα να περνάει προς τα έξω την εικόνα της ευτυχισμένης συζύγου και μητέρας, αλλά και της πετυχημένης παρουσιάστριας προσπαθεί καιρό να κρύψει την αλλαγή στη ζωή της. Οι πληροφορίες θέλουν εκείνη να είναι πολύ εκνευρισμένη και ανασφαλής τον τελευταίο καιρό από την επαγγελματική της αποτυχία με αποτέλεσμα να πληρώνει τα σπασμένα η σχέση της.

Η απουσία της από την τηλεόραση είχε φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της. Η φιλόδοξη δημοσιογράφος που είχε πάθος με την παρουσίαση και τις λαμπερές εμφανίσεις της στο γυαλί έμεινε εκτός δουλειάς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η κακήν κακώς διακοπή της από την εκπομπή που παρουσίαζε πριν από καιρό της δημιούργησε εκατοντάδες προβλήματα ακόμη και στη σχέση της με τον σύζυγό της, ο οποίος τη βοηθούσε όσο μπορούσε λόγω των σχέσεων του με γνωστό κανάλι.

Όμως η κακή της συμπεριφορά, όπως λέγεται, και το πάθος της να περιστρέφονται όλα γύρω από εκείνη στην εκπομπή που παρουσίαζε,δημιούργησαν προβλήματα με το κανάλι, ώσπου το γυαλί... ράγισε και της ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας της με αυτό.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι έχει μιλήσει με το δικηγόρο της και ότι θα ήθελε να βρεθεί μια λύση για να μην καταπιέζουν ο ένας τον άλλο....


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού