.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ:ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ;

Αίσθηση προκάλεσαν οι πληροφορίες οτι ο μεγαλοεπιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς είναι στο χείλος της χρεοκοπίας και ξεπουλά την «αυτοκρατορία» του. Τι απαντά ο Λάκης Γαβαλάς; Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει για την αγγελία σε μεγάλο κτηματομεσιτικό γραφείο και για την πώληση των εγκαταστάσεών του στην Κάντζα. Δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει φτάσει στο χείλος της χρεοκοπίας και αφορμή ήταν μία αγγελία που δημοσιεύτηκε από το κτηματομεσιτικό γραφείo «Πλουμής-Σωτηρόπουλος» και αφορούσε την πώληση οικοπέδου 31.486 τετραγωνικών μέτρων με πρόσοψη στην Αττική Οδό, στα οποία ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει την αυτοκρατορία του.
«Αυτή η αγγελία έπρεπε να είχε αποσυρθεί από τo site του Πλουμή και όντως αν πάρετε τώρα, θα σας πει ότι δεν πουλιέται… Είχαμε πει να κάνουμε μια γνωμάτευση για να δούμε τι γίνεται, και αν και εφόσον πουλιέται, να δούμε ποια είναι η αξία της…», λέει ο Γαβαλάς στην Esspresso. Παρ’ όλα αυτά, ο σχεδιαστής εκμυστηρεύεται ότι η αγγελία μπορεί να αναρτηθεί ξανά. «Μπορεί και να επανέλθουμε όμως…» δηλώνει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, μέχρι αργά χθες το απόγευμα η αγγελία εξακολουθούσε να φιγουράρει στο συγκεκριμένο site.
Ποιοι ήταν, όμως, οι λόγοι που οδήγησαν τον Λάκη Γαβαλά να αποφασίσει να αποσύρει ακόμα και αυτή τη διερευνητική -όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει- αγγελία;
«Πήρε τέτοια διάσταση το θέμα και αποφασίσαμε να την αποσύρουμε. Δεν το δίνουμε, δεν το πουλάμε, πώς το λένε; Αισθανόμαστε ότι απειλούμαστε με το να λένε και να βγάζουν τίτλους του στιλ “Στο σφυρί το παλάτι του Γαβαλά”, “Ο πρίγκιπας Γαβαλάς” και το ένα και το άλλο. Αυτά τα πράγματα δεν είναι ωραία τη σημερινή εποχή που ο κόσμος είναι θλιμμένος. Ολη η Ελλάδα παραπαίει και ασχολούνται με τον Γαβαλά; Εδώ πουλιέται όλη Ελλάδα… Δεν το κατάλαβα, τόσο σπουδαίο είναι δηλαδή να μπορώ κι εγώ να πω “για να δούμε πόσο θα πουλιόταν ένα μέρος της περιουσίας μου”;»
Χωρίς να θέλει να ωραιοποιήσει την κατάσταση, δέχεται ότι και εκείνος είναι θύμα της γενικότερης οικονομικής κρίσης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται το βάθος των δημοσιευμάτων που τον θέλουν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας: «Εμείς προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε το προσωπικό μας, την επιχείρησή μας -γιατί κι εμείς αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα, όπως όλοι οι Ελληνες- και κάποιοι βγαίνουν και λένε όλα αυτά που λένε. Οταν έκανα επενδύσεις, γιατί δεν βγήκαν να μου δώσουν τα εύσημα; Αυτά, όμως, δεν τα λένε… Λένε μόνο για παθητικά πράγματα, γιατί αυτό πουλάει περισσότερο…»
Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με τον έλεγχο των οικονομικών υπηρεσιών για χρέη ΦΠΑ και την καμπάνα των 5 εκατομμυρίων ευρώ, η απάντησή του ήταν η εξής: “Εχει ρυθμιστεί το θέμα”rethemnosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού