.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στη Μαρία Σταματέρη και την εκπομπή «Επτά». Η παρουσιάστρια του «Αξίζει να το Ζεις» μίλησε για την οικογένειά της, τη σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο ύστερα από 13 χρόνια γάμου, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν οι δυο τους ένα ακόμα παιδί.

Ποια περίοδο της ζωής της θεωρεί ότι «αξίζει που έζησε»;
«Αξίζει να ζω αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου. Γιατί είναι ίσως η πιο τρυφερή και γλυκιά σε προσωπικό επίπεδο. Μέσα από τις δυσκολίες, οι άνθρωποι και οι οικογένειες δένονται. Και επίσης, οι άνθρωποι αλλάζουν. Και αλλάζουν είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο. Αυτή την περίοδο της ζωής μου, εγώ την βιώνω ως την πιο γλυκιά, γιατί έχουμε έρθει πιο κοντά σαν οικογένεια. Οι επαγγελματικές αλλαγές μάς έκαναν πιο δυνατούς και μας έφεραν πιο κοντά».

Είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Νίκο Ευαγγελάτο;
«Νομίζω ότι τώρα είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο και πιο δυνατό. Παραμένει ο έρωτας. (Συγκινείται) Γι’ αυτό δεν θέλω να δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν θέλω να μιλάω δημόσια για πράγματα που με συγκινούν και να ανοίγομαι. (…) Είναι πιο δυνατά τα συναισθήματα τώρα. (…) Εγώ αισθάνομαι ότι αυτή η σχέση άλλαξε προς το καλύτερο. Άρχισε να φεύγει -και πρώτα από τον Νίκο- αυτή η τρέλα της τηλεόρασης. Αυτό το πράγμα έχει μια σκληρότητα, είναι ένα είδος πρωταθλητισμού ψυχοφθόρο και με αρνητικά στοιχεία. Μπήκε στη ζωή του Νίκου η δημιουργία, ανθίζει επαγγελματικά. Ηρέμησε, έγινε πιο γλυκός, ακόμα πιο τρυφερός, ακόμα πιο καλός μπαμπάς και σύζυγος. Από την άλλη, συνειδητοποιείς με το χρόνο ότι ωραία είναι η καριέρα και η λάμψη, αλλά η βάση σου είναι η οικογένεια, το δέσιμο, οι άνθρωποι. Αυτό είναι που μένει. Και όποιος δεν επένδυσε πολύ σε αυτό, στην πορεία του χρόνου το μετανιώνει».

Έχει σκεφτεί ποτέ να χωρίσει;
«Χωρίς να το σκεφτώ καν, σου λέω ότι όχι, ποτέ δεν πέρασε απ’ το μυαλό μου. Νομίζω ούτε από το δικό του. Είναι κάτι που δεν το σκέφτηκα ποτέ, παρά τις δυσκολίες που πέρασε η σχέση — όπως όλες οι σχέσεις, με τα πάνω της και με τα κάτω της. Δεν ήταν όμως ποτέ οι δυσκολίες τόσο έντονες και ανυπέρβλητες, δεν ήταν θέματα που ένα ζευγάρι δεν μπορεί να ξεπεράσει. Εντάσεις περάσαμε κατά καιρούς. Και θα ξαναπεράσουμε. Αυτά δεν τελειώνουν σε ένα γάμο. Όταν δύο άνθρωποι είναι στην ίδια δουλειά και ζουν περιόδους ακραίας έντασης, και γυρνάνε στις 10 και στις 11 το βράδυ στο σπίτι σαν τρελοί, αλλόφρονες από τη δουλειά, δεν είναι ρομπότ και βέβαια θα μεταφέρουν την ένταση».

Θα έκανε ένα ακόμα παιδί;
«Θα σου πω κάτι… Έχουμε μεγαλώσει και δεν έχουμε δώσει ούτε αρκετό χρόνο στα παιδιά που έχουμε κάνει, αλλά ούτε αρκετό χρόνο ο ένας στον άλλον. Περνάνε τα χρόνια και ζούμε με την αίσθηση ότι δεν έχουμε δεθεί αρκετά, ότι δεν έχουμε ταξιδέψει οι δυο μας αρκετά, ότι δεν έχουμε βγει έξω να φάμε οι δυο μας αρκετά, ότι δεν έχουμε ξοδέψει χρόνο για μας. Αν μπει ένα ακόμα παιδί στη ζωή μας, θα θέλει κι αυτό να μοιραστεί το χρόνο και νομίζω ότι αυτό θα είναι λίγο άδικο για όλους τους υπόλοιπους. Γι’ αυτό δεν το κάνω».yupi

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού