.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΣΟΚ!!! ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ 7.000 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ!!!


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι περίπου 7.000 ασθενείς φέρονται να έχουν μολυνθεί με τον ιό HIV, της ηπατίτιδας Β και ηπατίτιδας C!
Ο οδοντίατρος ασκεί το επάγγελμα του πάνω από 30 χρόνια στην
Tulsa της Οκλαχόμα και από τις 20 Μαρτίου έχει σταματήσει να ασκεί το επάγγελμα του οδοντιάτρου, ύστερα από 2 επισκέψεις που του έγιναν για έλεγχο και βρέθηκαν οι βοηθοί του να εκτελούν εργασίες, τις οποίες δεν επιτρέπεται να κάνουν άτομα χωρίς πτυχίο.
Επίσης η υγιεινή του χώρου δεν ήταν αυτή που έπρεπε, υπήρχαν σκουριασμένα αντικείμενα και η αποστείρωση των οδοντιατρικών εργαλείων δεν ήταν σωστή.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και φάρμακα τα οποία είχαν λήξει από το 1993, ενώ άλλα δεν διατηρούνταν σε καλή κατάσταση.
Μάλιστα ο οδοντίατρος είχε κάνει και μία χειρουργική επέμβαση σε έναν ασθενή που είχε ηπατίτιδα C στο ιατρείο του και μιας και η απολύμανση των εργαλείων δεν γινόταν τακτικά και όπως θα έπρεπε, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι έχουν μολυνθεί πολλά άτομα από τον συγκεκριμένο ασθενή.
Το Υπουργείο Υγείας κάνει δωρεάν εξετάσεις στους 7.000 ασθενείς, προκειμένου να διαπιστώσουν πόσοι έχουν μολυνθεί και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να μπορεί να ελέγχει καλύτερα ώστε να μην παρουσιαστεί ξανά στο μέλλον ένα ίδιο περιστατικό.

Μ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού