.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΚΑΛΛΙΜΟΥΚΟΥ


Η Αντωνία Καλλιμούκου είναι ένα συμπαθητικό μοντέλο που έχει τις συμπάθειες της, αλλά όπως έδειξε και το πρόσφατο παρελθόν, έχει και τις αντιπάθειες της.
Έτσι λοιπόν διαδόθηκε η φήμη σε βάρος της, όπου
την παρουσίαζε να εμπλέκεται σε ένα ροζ κύκλωμα στη Βουλγαρία και όχι μόνο αυτό, αλλά να έχει συλληφθεί κιόλας!
Η αρχή έγινε από ένα μεγάλο blog που ακόμη και σήμερα επιμένει στην είδηση αυτή!
Αυτός ήταν και ο λόγος που η διάδοση της είδησης έγινε με μεγάλη ταχύτητα από χιλιάδες blog, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που όλοι είχαν πιστέψει πια ότι η Αντωνία Καλλιμούκου ήταν πράγματι το πρόσωπο.
Βέβαια ήταν πολύ έξυπνη η κίνηση του γνωστού μοντέλου να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, γιατί το στίγμα θα έμενε πάνω της για όλης τη ζωή.
Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι ότι όλα αυτά τα blog που παρουσίασαν το γεγονός αυτό, ούτε καν μπήκαν στον κόπο να ελέγξουν αν πράγματι έγινε σύλληψη στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.
Σήμερα στέλεχος της ελληνικής αστυνομίας, διαψεύδει επίσημα όχι μόνο τη σύλληψη της Αντωνίας Καλλιμούκου, αλλά οποιασδήποτε Ελληνίδας για θέματα πορνείας.
Σημειώνουμε ότι το ola10gr δεν μετέδωσε την είδηση αυτή, όπως έκανε και σε άλλα γεγονότα όπως ο τάχα θάνατος του Τσάκωνα.  Προτιμήσαμε να μην πάρουμε θέση, τη στιγμή που δεν είχαμε πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν το γεγονός αυτό.
Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι το μεγάλο αυτό blog ακόμη και σήμερα συνεχίζει να αφήνει υπονοούμενα για την Αντωνία Καλλιμούκου.
Μήπως κάτι άλλο τρέχει λοιπόν παρασκηνιακά μεταξύ τους;
Κάποια κόντρα, κάποιος πόλεμος μεταξύ των δύο πλευρών;



Δ.Π. - Μ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού