.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ(τι έγινε)

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή ο 25χρονος από τους
Φιλιάτες ο οποίος σκότωσε με πρωτοφανή βιαιότητα την 20χρονη σπουδάστρια της Νοσηλευτικής.
Ο 25χρονος, για τον οποίο βρέθηκε δικηγόρος να τον υπερασπιστεί, πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων της Ηγουμενίτσας λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η παραμονή του στο γραφείο του Ανακριτή διήρκησε λίγα λεπτά καθώς ζητήθηκε η προβλεπόμενη από το Νόμο προθεσμία. Έτσι θα επανέλθει προκειμένου να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του. Φίλοι και συγγενείς είπαν το στερνό αντίο στην 20χρονη κοπέλα η οποία κατακρεουργήθηκε από τον δράστη καθώς δέχθηκε περισσότερες από 35 μαχαιριές.

Ο πόνος είναι βαρύς και η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη από τα δραματικά γεγονότα.

Τη σκότωσε γιατί τον απέρριψε… Κυνική ομολογία από το δράστη του στυγερού εγκλήματος


Ο δεσμός τους κατέληξε σε χωρισμό. Εκείνος δεν μπορούσε να τον αποδεχθεί και επίμονα προσπαθούσε να αλλάξει γνώμη  στη 19χρονη σπουδάστρια της νοσηλευτικής. Όμως εκείνη ήταν αποφασισμένη. Την τελευταία προσπάθεια την έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν τη συνάντησε στο κέντρο των Φιλιατών όπου βρίσκονταν με τους φίλους της. Της ζήτησε να βρεθούνε το βράδυ. Εκείνη αρνήθηκε.

Δεν θέλησε να υποκύψει στις πιέσεις του. Καβγάδισαν. Όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας. Ο 25χρονος  που διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα στους Φιλιάτες άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και με το μαχαίρι που πήρε όρμησε εναντίον της.
Χτύπησε την κοπέλα στο λαιμό. Οι γιατροί μέτρησαν πάνω από δέκα μαχαιριές με τις δύο από αυτές να είναι θανατηφόρες.

«Δεν άντεξα την απόρριψη» είπε χθες το βράδυ στους αστυνομικούς, οι οποίοι λίγες ώρες νωρίτερα τον είχαν συλλάβει μετά από μία περιπετειώδη καταδίωξη.
Η βιαιότητα του εγκλήματος ήταν τόση που σόκαρε ακόμη και τους χειρουργούς με την πολυετή πείρα στο νοσοκομείο Φιλιατών.
Σοκαρισμένη είναι και η τοπική κοινωνία στους Φιλιάτες η οποία στάθηκε μάρτυρας μιας αιματηρής τραγωδίας. Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια τους και στα αθώα μάτια δεκάδων παιδιών που μόλις είχαν τελειώσει το σχολείο.
Η κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στο δρόμο. Ο δρόμος βάφτηκε κόκκινος. Ξεψύχησε πριν το ασθενοφόρο φτάσει στο Νοσοκομείο.
Και ο δράστης, ψύχραιμος, θέλησε να εξαφανιστεί. Τέσσερις ώρες αργότερα όμως οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου τον εντόπισαν να κρύβεται σε δασώδη περιοχή, κοντά στον Καλαμά.
Σε όλη τη διάρκεια της ανάκρισης ήταν ψύχραιμος και δεν έδειξε να έχει μετανιώσει για το άγριο έγκλημα που διέπραξε.
 http://www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού