.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

TI ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;



Τελευταίες δυο  παραστάσεις  της  Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Σταυρό του Νοτου Plus, τη Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου, μετά από τρείς μήνες sold out παραστάσεων!
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τελειώνει τις εμφανίσεις της στο Σταυρό του Νοτου Plus και προετοιμάζει τη “ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ” για τη καλοκαιρινή της περιοδεία. Οι φίλοι της στην
Θεσσαλονίκη θα τη συναντήσουν  στις 27 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών ενώ οι φίλοι της στην Αθήνα στις 3 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στη πιο δημιουργική της περίοδο, έχει ετοιμάσει ένα μελωδικό ταξίδι  πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της και η ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία μπορούν να ταξιδέψουν το κοινό.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καινούργια τραγούδια από το νέο album της όπως τα «ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ» και «ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ» σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, τα «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΡΑ» και η «Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ» σε μουσική και στίχους του Κώστα Λειβαδά,  το «ΒΑΛΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΙ» σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και στίχους της Sunny Μπαλτζή,  τραγούδια που έχουν ήδη εντυπωσιάσει και αγαπηθεί πολύ κ.α., τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια διασκευασμένα, από την ίδια και το στενό της συνεργάτη Ευριπίδη Ζεμενίδη, πολύ αγαπημένα που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού