.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΡΕΑΛ!

Σήμερα είναι μια άσχημη νύχτα για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ύστερα από τον οδυνηρό αποκλεισμό, από τη γερμανική Ντόρτμουντ.
Μετά το σημερινό αγώνα, δήλωσε ότι ΄΄Ξέρω ότι στην Αγγλία είμαι αγαπητός και με αγαπάνε
κάποιες ομάδες, ιδιαίτερα μία περισσότερο.  Οι οπαδοί της Αγγλίας μ΄ αγαπάνε και τα ΜΜΕ της Αγγλίας με συμπεριφέρονται με τον ποιο δίκαιο τρόπο.  Γνωρίζω ότι στην Ισπανία τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εδώ ο κόσμος με μισεί!'' Είναι φανερό λοιπόν ότι μιλάμε για την επιστροφή του Μουρίνιο στην Τσέλσι.
Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι ο σημερινός προπονητής της Τσέλσι Ραφαέλ Μπενίτεθ που δεν είναι τόσο δημοφιλής ανάμεσα στους οπαδούς της Τσέλσι, έχει δηλώσει ότι στο τέλος της χρονιάς θα φύγει από την ομάδα.
Είναι γνωστό ότι το μυαλό των οπαδών της Τσέλσι είναι στον Μουρίνιο.
Σήμερα όμως όταν ρωτήθηκε ο Μουρίνιο αν θα αφήσει τη Ρεάλ, ο ίδιος απάντησε: ΄΄Δεν έχω πάρει καμιά απόφαση, γιατί έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ και σέβομαι το σύλλογο και τον πρόεδρο.  Αυτό όμως δε με εμποδίζει στο τέλος της χρονιάς να καθίσουμε με τον πρόεδρο και να συζητήσουμε εάν θα συνεχίσω στη Ρεάλ''.
Όλοι όμως οι παράγοντες όπως ότι βρίσκεται 11 βαθμούς πίσω από την πρώτη Μπαρτσελόνα, ότι έχει αποκλειστεί από την Ντόρτμουντ και οι άσχημες σχέσεις με ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, υποδηλώνουν ότι είναι σίγουρη η μετακίνηση του.
Η μόνη παρηγοριά για τους οπαδούς της Ρεάλ είναι ο τελικός του Ισπανικού Κυπέλλου που θα γίνει το Μάιο, μεταξύ της Ρεάλ και της Αθλέτικο, όπου είναι πιθανό να κερδίσει και το Κύπελλο.
Ο Μουρίνιο λοιπόν θα περιμένει το χρόνο, μέχρι να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού