.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Άγρια επίθεση άνευ προηγουμένου του Αργύρη Ντινόπουλου στο Νίκο Χατζηνικολάου.  Ο σημερινός βουλευτής και δημοσιογράφος Αργύρης Ντινόπουλος, ενώ βρισκόταν στην πρωινή
ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ, επιτέθηκε στο Νίκο Χατζηνικολάου, επειδή στην εφημερίδα του γνωστού δημοσιογράφου γράφτηκε ότι υπάρχει σχέδιο να κλείσει η κρατική τηλεόραση και να ξανανοίξει με την απόλυση 2000 υπαλλήλων.
Ο Αργύρης Ντινόπουλος διέψευσε το δημοσίευμα και κατηγόρησε το Νίκο Χατζηνικολάου και τους συνεργάτες του ότι ήθελαν να ''αρπάξουν'' τη συχνότητα του 902.
Χαρακτηριστικά είπε ότι το Νίκο Χατζηνικολάου τον έχει εκβράσει η τηλεόραση και θύμισε ότι έπαιρνε ηγεμονικούς μισθούς τη στιγμή που ο Alter έπαιρνε θαλασσοδάνεια και κατηγόρησε για μία ακόμη φορά τα δημοσιεύματα της Real ότι είναι προκλητικά και έχουν άλλους στόχους!
Μετά από λίγο έγινε παρέμβαση στο κρατικό κανάλι και από το Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε για χυδαία επίθεση που έγινε τόσο στο πρόσωπο του όσο και στην εφημερίδα του.
Κατηγόρησε τον Αργύρη Ντινόπουλο ότι βασίστηκε σε διάφορα κουτσομπολιά για να κατηγορήσει το συγκρότημα του Real.  Άλλωστε έχουμε ελεύθερη οικονομία και κάθε επιχείρηση έχει ως στόχο να επεκτείνεται.  ''Ας μας διευκρινήσει τελικά ο Αργύρης Ντινόπουλος αν πιστεύει ή όχι στην ελεύθερη οικονομία'' τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Τέλος, όσον αφορά το δημοσίευμα της Real  για την ΕΡΤ υπογράμμισε ότι δεν έχει διαψευστεί ακόμη από κανένα από τα 3 κόμματα.Δείτε   το  βίντεο   που  παρουσιάζει   την  κόντρα.



Δ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού