.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

KAΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ iOS 7 ΓΙΑ ΤΑ ΙPHONES!

Σε ριζική αλλαγή του λειτουργικού προχωρά ο Jonathan Ive

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το iOS 7, το επερχόμενο λειτουργικό σύστημα για τις
mobile υλοποιήσεις της Apple, αναμένεται να καθυστερήσει.

Με απόλυτο αφεντικό στον σχεδιασμό του το βρετανό Sir Jonathan Ive, τον άνθρωπο που έχει σχεδιάσει λατρεμένα gadgets όπως το MacBook Pro, το iPhone, το iPod, το iPad και πολλά άλλα, το iOS 7 αποκλείεται να μην είναι υπέροχο. Το ερώτημα που προκύπτει είναι το «πότε θα είναι έτοιμο;»

Οι αρχικές ανακοινώσεις της Apple έκαναν λόγο για «το Σεπτέμβριο το αργότερο». Και πολλές παλάμες στο Cupertino ιδρώνουν από αγωνία βλέποντας το Jony Ive να αλλάζει ριζικά το λειτουργικό, ζητώντας όλο και περισσότερο χρόνο.

Οι βασικές αλλαγές του Ive στοχεύουν στη μεγαλύτερη ευχρηστία. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανανεωμένα Calendar και E-mail εργαλεία και για τελείως διαφορετικό design στα εικονίδια, τα οποία θα απαλλαγούν από το περίφημο σκευομορφικό στυλ που υποστήριζε ο πρώην υπεύθυνος για το iOS, Scott Forstall.

Πολλές αλλαγές αναμένεται να γίνουν και στην εφαρμογή Apple Maps (η αιτία απόλυσης του Forstall), ενώ συνολικά, το νέο λειτουργικό θα δείχνει πιο μινιμαλιστικό, χωρίς περιττές φιοριτούρες.

Το Bloomberg σημειώνει ότι ο Ive -καθώς ο ίδιος δεν είναι προγραμματιστής αλλά σχεδιαστής- έχει επιστρατεύσει και μια ομάδα προγραμματιστών του OS X να βοηθήσουν στο χτίσιμο του νέου mobile λειτουργικού.
thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού