Υλικά
1½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ
1 σκ. σκόρδο
3/4 φλιτζ. ροκφόρ θρυμματισμένο
3/4 φλιτζ. γραβιέρα
3/4 φλιτζ. παρμεζάνα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
500 γραμμ. πολύχρωμες ταλιατέλες (εμπορίου)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά την κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ και το σκόρδο. Μόλις εμφανιστούν φυσαλίδες στα πλάγια (πριν φουσκώσει), αφαιρούμε το σκόρδο, ενώ προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν. Πασπαλίζουμε με μοσχοκάρυδο και τρίβουμε πιπέρι. Διατηρούμε τη σάλτσα ζεστή σε πολύ χαμηλή φωτιά (να μη βράσει!).
2. Εν τω μεταξύ, βράζουμε τις ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τόσο χρόνο όσο αναγράφεται στη συσκευασία των ζυμαρικών. Τις στραγγίζουμε καλά και τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
3. Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με τη ζεστή σάλτσα 4 τυριών, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως.
2. Εν τω μεταξύ, βράζουμε τις ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τόσο χρόνο όσο αναγράφεται στη συσκευασία των ζυμαρικών. Τις στραγγίζουμε καλά και τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
3. Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με τη ζεστή σάλτσα 4 τυριών, ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και σερβίρουμε αμέσως.
μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά
argiro
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου