.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ


Μετά από δύο χρόνια η Ελένη Μενεγάκη έδωσε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα όσα
την απασχολούν. Συγκεκριμένα στο περιοδικό People η Ελένη μίλησε για τους φωτογράφους οι οποίοι δεν σταματούν να την ενοχλούν, για τις ατέλειες της, για τα παιδιά της καθώς και για τη ζωή της και τι έχει αλλάξει σε αυτή. Ξέραμε βέβαια από πριν το κυνηγητό που παίζεται ανάμεσα στους paparazzi και στην Ελένη και τώρα η παρουσιάστρια δηλώνει και πόσο έχει τραβηχτεί όλο αυτό. Η ίδια δήλωσε ότι οι φωτογράφοι της κλέβουν τη θέση μέχρι και στην παραλία. Κάθονται δίπλα της γελάνε αστειεύονται κάνοντας τη να φύγει από τα Άχλα. Ωστόσο η ίδια λέει πως δεν έχει πρόβλημα να την βρίσκουν στην Αθήνα αλλά στην Άνδρο την ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς είναι το μέρος όπου ξεκουράζεται και ησυχάζει.
  Οι ατέλειες που έχει η παρουσιάστρια δεν της έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα ανασφάλειας. Αντιθέτως η ίδια δηλώνει ότι αυτοκανιβαλίζεται και διακωμωδεί τις ατέλειες της.Δεν την πειράζει ούτε η πρόσφατη πρεσβυωπία της ούτε το γεγονός ότι δεν ακούει καλά. Δεν αφήνει αυτά τα μικροπράγματα να χαλάσουν την εικόνα της.
  Αυτό που θέλει να μάθει στα παιδιά της τώρα, είναι αυτά που αγάπησε χωρίς να την πειράζει αν δεν τα αγαπήσουν αυτά. Θέλει απλά να τα γνωρίσουν. Να <<ρουφήξουν>> τη φύση και τη θάλασσα και να δουν μέσα από τα δικά της μάτια.
Ε.Π.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού