.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Από ασφυξία ο θάνατος των δύο αγοριών που τους επιτέθηκε πύθωνας

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος των δύο αγοριών, που δέχτηκαν επίθεση από έναν αφρικανικό πύθωνα βάρους 45 κιλών, στο Κάμπελτον του ανατολικού Καναδά, όπως επιβεβαίωσε και η νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ιατροδικαστής.

Τα δύο παιδιά, ο Νώε και ο Κόνορ Μπαρθ, ηλικίας 4 και 6 ετών, βρέθηκαν νεκρά τη Δευτέρα και όπως εκτιμά η αστυνομία, τα στραγγάλισε ο πύθωνας που είχε δραπετεύσει προηγουμένως από την περιφραγμένη τζαμαρία pet shop, σύρθηκε μέσα από τον αγωγό εξαερισμού και βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο. Στο φίδι έγινε ευθανασία.


Ο θάνατος των δύο παιδιών κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα στον Καναδά και προκάλεσε πολλά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και τη νομιμότητα της διατήρησης εξωτικών κατοικίδιων ζώων σε ιδιωτικούς όπως σπίτια.

Η τοπική κυβέρνηση στο Νέο Μπρούνσγουικ ανέφερε ότι είδη του ζωικού βασιλείου, όπως ο αφρικανικός πύθωνας, δεν μπορούν να βρίσκονται εντός της επαρχίας χωρίς άδεια, η οποία θα χορηγείται μόνο για ένα διαπιστευμένο ζωολογικό κήπο, και όχι για ιδιώτες.
protothema.gr
Από ασφυξία ο θάνατος των δύο αγοριών που τους επιτέθηκε πύθωνας - See more at: http://www.tsantiri.gr/kosmos/apo_asfuxia_o_thanatos_ton_duo_agorion_pou_tous_epitethike_puthonas/#sthash.KYSLZjMX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού