.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ!

Βάζει μία φαρδιά άνετη πιτζάμα, ξαπλώνει στο κρεβάτι κι ενώ περιμένει το σύντροφό της να κάνει την πρώτη κίνηση, του αναλύει τι την εκνευρίζει στη συμπεριφορά του. Αυτό ήταν. Αυτή η γυναίκα
έχει υποπέσει μόλις στα τρία θανάσιμα αμαρτήματα που σκοτώνουν την ερωτική της ζωή.

Όπως προκύπτει, οι γυναίκες έχουν την τάση να σαμποτάρουν αυτό τον σημαντικό τομέα της ζωής τους με πολύ απλά λάθη τα οποία κάνουν χωρίς να το συνειδητοποιούν. Αυτό επισημαίνει η Τζέιν Γκριρ, αλλά πριν επέλθει ο πανικός, η ψυχολόγος έχει τις απλές συμβουλές που θα λύσουν το πρόβλημα.

Άνετα ρούχα

Λογικό είναι να θέλουν οι γυναίκες να νιώθουν άνετα με αυτά που φορούν όταν ξαπλώνουν. Πιτζάμες και φαρδιά νυχτικά της… μαμάς όμως είναι το πρώτο πράγμα που «ξενερώνει» το σύντροφό τους. Οσες λοιπόν θέλουν να αναθερμάνουν τη σχέση τους θα πρέπει να κάνουν αυτή τη τη μικρή θυσία και να βρουν σέξι εσώρουχα ή κάτι ανάλογο που θα… ενθουσιάσει τον άνδρα δίπλα τους.

Έλλειψη πρωτοβουλίας
Δε θα πρέπει να περιμένουν στωικά την πρώτη κίνηση από τον άνδρα για να ξεκινήσουν τα παιχνίδια στο κρεβάτι. Οπως συμβουλεύουν οι ειδικοί, οι γυναίκες θα πρέπει να θυμούνται ότι ενίοτε είναι ανάγκη να έχουν το πάνω χέρι, να πάρουν πρωτοβουλία και να… αποπλανήσουν το σύντροφό τους, κάτι που τελικά θα διασκεδάσουν και οι δύο.

Κριτική
Απαγορεύεται διά ροπάλου. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να «σβήσει» ο διακόπτης της επιθυμίας ενός άνδρα είναι να ακούσει τι δυσαρεστεί τη σύντροφό του και τι δεν θα πρέπει να κάνει. Αντιθέτως, θα «πετάξει» όταν ακούσει σε τι είναι ιδιαίτερα καλός.

Πηγή: Huffington Post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού