Υλικά
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα να ζεσταθεί. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με κορν φλάουερ και ρίχνουμε 1/3 γάλα από την κατσαρόλα για να αραιώσει το μίγμα. Μόλις βράσει το γάλα, ρίχνουμε το μείγμα ζάχαρης και κορν φλάουερ στην κατσαρόλα με το γάλα και μόλις δέσει ρίχνουμε την κουβερτούρα να λιώσει. Σ’ ένα τετράγωνο ταψί απλώνουμε μια στρώση από μπισκότα, αδειάζουμε λίγη κρέμα, την απλώνουμε, καλύπτουμε με μπισκότα και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία. Τελειώνουμε με μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει, σερβίρουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
glykes-alchimies.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου