ΥΛΙΚΑ
2 αυγά
1φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 πρέζα ζάχαρη
1/4 κ.γ αλάτι
1 και 1/4 φλ. γάλα φρέσκo
2 κ.σ βούτυρο λιωμένο κρύο
150 γρ. λιωμένη σοκολάτα ή Μerenda
μπανάνες κομμένες σε φέτες ή όποιο άλλο φρούτο σας αρέσει
ψιλοκομμένα ή τριμμένα μπισκότα OREO
Τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου
Χτυπάμε τα αυγά με σύρμα και προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι κοσκινισμένο το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι. Χτυπάμε καλά με σύρμα τον χυλό.
Αφήνουμε το μείγμα να μείνει για 1 ώρα. Αν ο χυλός είναι παχύς, ρίχνουμε λίγο γάλα.
Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε με χαρτί ένα αντ/κο τηγάνι, ρίχνουμε λίγη ποσότητα από το μείγμα και κουνάμε να απλωθεί.
Ψήνουμε 1, αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε 30 (sec) και από την άλλη πλευρά.
Γεμίζουμε με μπανάνα ή άλλο φρούτο, περιχύνουμε με σοκολάτα και πασπαλίζουμε με μπισκότο OREO
argiro.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου