.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

ΝΕΟ ALBUM ΑΠΟ ΤΟΝ ROBBIE WILLIAMS - ''SWINGS BOTH WAYS'' (ΒΙΝΤΕΟ)O ROBBIE WILLIAMS ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ STUDIO ΑΛΜΠΟΥΜ “SWINGS BOTH WAYS” ΣΤΗΝ ISLAND RECORDS ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΤΟΥΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ LILY ALLEN, MICHAEL BUBLE, KELLY
CLARKSON, OLLY MURS ΚΑΙ RUFUS WAINWRIGHT, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ GUY CHAMBERS.

O Robbie Williams κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ “Swing Both Ways” στην Island Records στις 18 Νοεμβρίου.

Το άλμπουμ συγκεντρώνει μία έξοχη επιλογή από κλασσικά τραγούδια που περιλαμβάνουν τα “Dream A Little Dream” (με την Lily Allen), “I Wan’na Be Like You” (με τον Olly Murs) και “Little Green Apples” (με τη Kelly Clarkson). Τα νέα του τραγούδια περιλαμβάνουν τα “Soda Pop” (με τον Michael Buble) και “Swing Both Ways” που έγραψε και ερμηνεύει μαζί με τον Rufus Wainwright.

Το άλμπουμ βρίσκει τον Robbie επανασυνδεδεμένο με τον Guy Chambers, με τον οποίο έγραψε 6 καινούργια τραγούδια. Ο Guy Chambers έκανε την παραγωγή του άλμπουμ.

Ακολουθεί το track-listing :
SHINE MY SHOES *
GO GENTLE *
I WAN’NA BE LIKE YOU (FEATURING OLLY MURS)
SWING SUPREME
SWINGS BOTH WAYS (FEATURING RUFUS WAINWRIGHT)    *
DREAM A LITTLE DREAM (FEATURING LILY ALLEN)
SODA POP (FEATURING MICHAEL BUBLE)  *
SNOWBLIND  *
PUTTIN’ ON THE RITZ
LITTLE GREEN APPLES (FEATURING KELLY CLARKSON)
MINNIE THE MOOCHER
IF I ONLY HAD A BRAIN
NO ONE LIKES A FAT POP STAR  *
* Νέο τραγούδι

O Robbie είπε σήμερα: “Πρώτα από όλα, ήθελα να κάνω ένα Swing άλμπουμ γιατί ήθελα να κάνω ένα Swing άλμπουμ. Πάντα ήξερα ότι θα έκανα ακόμα ένα και σκέφτηκα ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Απολαμβάνω την showbiz και απολαμβάνω την ζωή μου. Και κατανοώ πού βρίσκομαι τώρα και ότι πρέπει να υπάρχει ένα γεγονός κάθε φορά που βγάζω ένα δίσκο. Το άλμπουμ είναι μία σαφής ωδή και ένα στοργικό βλέμμα προς μια περίοδο του πλανήτη στην οποία δεν ήμουν καλεσμένος ‘γιατί δεν ήμουν εκεί… ήθελα να είμαι, με την οποία αισθάνομαι πολύ έντονα συνδεδεμένος.


Ξεκινώντας, το σχεδίαζα να είναι παρόμοιο με το προηγούμενο, και τότε συνειδητοποίησα – ότι αυτό στη πραγματικότητα δεν ήταν αυτό που ήθελα. Είναι διαφορετικό – δεν είναι όλα διασκευές. Είχα μερικά τραγούδια που έβαλα το χέρι μου στην σύνθεσή τους και που ήθελα ο κόσμος να τα ακούσει και να τα τσεκάρει και ίσως να γίνουν μέρος του ιστού της ζωής τους, αν είμαι τυχερός. Έτσι είναι πολύ όμοιο με το προηγούμενο, και πολύ διαφορετικό – και ελπίζω να κάνω τον κόσμο πιο ρομαντικό”.


H Lily Allen είπε: “ Το ‘Dream A Little Dream’ είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών, έτσι δεν δίστασα όταν ο Robbie μου ζήτησε να το τραγουδήσω μαζί του. Ήμουν λίγο νευρική όταν το ηχογραφήσαμε, ειδικά όταν τον ρώτησα τι ήθελε να κάνω και μου είπε ‘απλά να είσαι ο εαυτός σου’.  Αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό και σκέφτομαι ότι ήμασταν πολύ δίκαιοι με ένα κλασσικό τραγούδι”.


Εκτός από το ομώνυμο τραγούδι που συν-συνέθεσε και ερμηνεύει ο Rufus Wainwright είπε: “H συνεργασία με τον Robbie είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.  Είμαι για άλλη μία φορά ο φθόνος και τον δύο φύλων. Ο Robbie είναι η πραγματική αξία, η πλήρης ‘συσκευασία’, ένας απόλυτα τίμιος άνθρωπος και αν μπορούσα να σκεφτώ και άλλα ταιριαστά περιγραφικά λόγια θα τα χρησιμοποιούσα και αυτά”.


O Olly Murs που μόλις περιόδευσε με τον Robbie λέει: “Ήταν υπέροχα που δούλεψα με τον Robbie σε αυτό το άλμπουμ. Αφού περιοδεύσαμε μαζί στην Ευρώπη αυτή την χρονιά, έδειχνε σωστό να ηχογραφήσουμε κάτι μαζί, και το “I Wan’na Be Like You” είναι ένα τόσο κλασσικό sing-a-long κομμάτι. Είναι πάντα θαυμάσιο όταν πρέπει να δουλέψεις με τους φίλους σου!”.


To προηγούμενο swing άλμπουμ του Robbie, “Swing When You’re Winning” κυκλοφόρησε το 2001, παρέμεινε για έξι συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του UK chart και έγινε 7 x πλατινένιο. Παραμένει το άλμπουμ του Robbie Williams με τις υψηλότερες πωλήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs