.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ


Σε μια πολύ χαρούμενη και εορταστική  ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε φίλους και θαυμαστές της Νατάσας Θεοδωρίδου, έγινε η παρουσίαση του νέου της CD με τίτλο «Σ’ αγαπώ», σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου.
Η παρουσίαση έγινε
στο Public Café στο Σύνταγμα, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 20:30 με χορηγό επικοινωνίας τον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός 949.
Πολλοί φίλοι όπως και συνάδελφοι της Νατάσας Θεοδωρίδου, ήρθαν να της ευχηθούν να είναι καλοτάξιδο το νέο της CD και να την απολαύουν στο μοναδικό Live unplugged, ερμηνεύοντας καινούργια και παλιά της τραγούδια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρίας MINOS-EMI UNIVERSAL, κυρίας Μαργαρίτας Μάτσα.

Καταρχήν θα ήθελα και επισήμως να καλωσορίσω στην μουσική μας οικογένεια, αυτήν της MINOS-EMI, την Νατάσα Θεοδωρίδου και να ευχηθώ να έχουμε πολλά και καλά μουσικά ταξίδια!

Από την μέρα που την γνωρίσαμε, η Νατάσα ήταν πάντοτε για μένα μια πολύ ξεχωριστή λαϊκή φωνή με πολύ ιδιαίτερο χρώμα και χροιά. Κάθε φορά δε που άκουγα ένα από τα single της στο ραδιόφωνο έπιανα τον εαυτό μου να ζηλεύει.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε φλερτάρει δισκογραφικά, αλλά μέσα μου ήξερα ότι η Νατάσα είναι τόσο σταθερή και πιστή στους συνεργάτες της, που ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να συνεργαστούμε ποτέ. Όσο δε την γνωρίζω καλύτερα, τόσο θεωρώ ότι είχα απόλυτο δίκιο, γιατί αυτό είναι από τα πιο βασικά στοιχεία του χαρακτήρα της, και για μένα είναι το πιο ανεκτίμητο χαρακτηριστικό στους ανθρώπους!

Η ζωή όμως μας επιφυλάσσει ανατροπές και έτσι η τύχη μας έκανε να συμπλεύσουμε στην ωραιότερη και ωριμότερη ερμηνευτικά στιγμή της !
Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, η πρώτη μας συνεργασία συμπίπτει με την συνεργασία της Νατάσας με  έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες των τελευταίων δεκαετιών, τον Αντώνη Βαρδή.

Αντώνη αποδεικνύεις για άλλη μια φορά πόσο σπουδαίος είσαι!  Να σαι πάντα καλά κι ας μην κατάφερες να είσαι απόψε κοντά μας.
Τους στίχους αυτού του album έγραψε ο πάντοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Βαρδή, ο εξαίρετος στιχουργός Βασίλης Γιαννόπουλος, ο οποίος μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες επιτυχίες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Παλαβιτσίνη που έγραψε τους στίχους στο τραγούδι Ανάμνηση αλλά και τον Γιάννη Δoυλάμη που ήταν υπεύθυνος όλης αυτής της παραγωγής και επιμελείται τα άλμπουμ της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ευχαριστούμε πολύ τον Ρυθμό που είναι ο χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, όλα τα Μέσα που είσαστε απόψε εδώ  και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα Public που μας φιλοξενούν.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου υπέγραψε το νέο της CD στους θαυμαστές της και στη συνέχεια τραγούδησε πάνω από μια μιάμιση ώρα. Η βραδιά όμως είχε και πολλές εκπλήξεις από τους συναδέλφους της Νατάσας Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη, που ανέβηκαν και τραγούδησαν μαζί της.

Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκδήλωση ήταν η επιστήθια φίλη και κουμπάρα της Νατάσας, κυρία Ελένη Μενεγάκη.
Από την πλευρά του χορηγού επικοινωνίας του Ρυθμού 949, η Κατερίνα Ζαρίφη καλωσόρισε τους ακροατές του σταθμού, ενώ η Φωτεινή Πατρικίου εκπρόσωπος των Public καλωσόρισε και  ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης

Η πιο χαρακτηριστική λαϊκή φωνή των τελευταίων ετών, η Νατάσα Θεοδωρίδου, συναντά έναν από τους πιο χαρισματικούς συνθέτες των τελευταίων δεκαετιών, τον Αντώνη Βαρδή. 12 καινούργια υπέροχα τραγούδια για τον πόνο του έρωτα, την αγάπη χωρίς αντίκρισμα, τους φίλους που δεν σε καταλαβαίνουν, την αναζήτηση της τέλειας σχέσης. Λαϊκότροπες μπαλάντες, καθαρόαιμα ζεϊμπέκικα, ύμνοι που ξεσηκώνουν τους ακροατές τους σε ένα άλμπουμ που ακούγεται από την αρχή μέχρι το τέλος. Τους στίχους έχει υπογράψει ο Βασίλης Γιαννόπουλος (στο τραγούδι «Ανάμνηση» τα λόγια ανήκουν στον Νίκο Παλαβιτσίνη).  Τη διεύθυνση παραγωγής έχει ο Γιάννης Δουλάμης.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ώριμη ως ερμηνεύτρια, αντιμετωπίζει το υλικό της με αγάπη και σεβασμό. Τραγουδά βιωματικά, με στιβαρότητα, χωρίς να καταφεύγει σε ερμηνευτικές ευκολίες και υπερβολές. Ο Αντώνης Βαρδής εμπνέεται από την αυθεντικά λαϊκή χροιά της φωνής της και φτιάχνει μελωδίες που της ταιριάζουν.
ΝΕΟ CD
«Σ’ ΑΓΑΠΩ»
12 ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MINOS ΕΜΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΣΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού