.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ DANCING WITH THE STARS


Ενώ περιμέναμε κάποια έκπληξη στην κριτική επιτροπή του Dancing With The Stars, τελικά ήρθε το κανάλι του Αμαρουσίου και
με δελτίο τύπου που έβγαλε μας ανακοίνωσε την κριτική επιτροπή, η οποία είναι ίδια τελικά και δεν αλλάζει.
Παρόλο που είχαν ακουστεί διάφορα για αποχώρηση της Γκαλένας Βελίκοβα και του Φωκά Ευαγγελινού και οι δύο θα απαρτίζουν την επιτροπή.
Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου του σταθμού.

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ SHOW ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:15
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ
ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, ΓΚΑΛΕΝΑ ΒΕΛΙΚΟΒΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ 
ΣΤΟ GREEN ROOM Η ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Το DANCING WITH THE STARS 4 κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και όλη η Ελλάδα μπαίνει στον ρυθμό του δημοφιλέστερου show της ελληνικής τηλεόρασης. Οι 14 celebrities είναι έτοιμοι για τις επίπονες χορευτικές δοκιμασίες, οι κριτές παίρνουν θέση και στο πλατό… οι προβολείς ανάβουν.Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21:15 το DANCING WITH THE STARS 4 ξεκινάει και επιφυλάσσει στους τηλεθεατές μοναδικές εκπλήξεις. 
Όπως σε κάθε κύκλο το δημοφιλές show του ΑΝΤ1 έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό "MAKE A WISH". 

Σε κάθε κύκλο προβολής του τις 3 προηγούμενες σεζόν, το DANCING WITH THE STARS μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αλλά και την αγάπη των τηλεθεατών, σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που αποτυπώνουν τη μεγάλη απήχηση του show στο τηλεοπτικό κοινό:


Στο κοινό 15-44 ο μέσος όρος ήταν:
DANCING WITH THE STARS 1: 36.8%
DANCING WITH THE STARS 2: 39.9%
DANCING WITH THE STARS 3: 37.8%
Στο σύνολο του κοινού ο μέσος όρος ήταν:
DANCING WITH THE STARS 1: 38,2%
DANCING WITH THE STARS 2: 41,3%
DANCING WITH THE STARS 3: 38,4%
Τη βραδιά του Τελικού στο δυναμικό κοινό 15-44 σημειωθήκαν τα παρακάτω ποσοστά:
DANCING WITH THE STARS 1: 47,4%
DANCING WITH THE STARS 2: 47,6%
DANCING WITH THE STARS 3: 47,4% 

Τη βραδιά του Τελικού στο σύνολο του κοινού σημειωθήκαν τα παρακάτω ποσοστά:
DANCING WITH THE STARS 1: 48,7%
DANCING WITH THE STARS 2: 48,8%
DANCING WITH THE STARS 3: 48,8%
Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1 την περασμένη σεζόν σημείωσε ρεκόρ και στα Social Media. Το Dancing With The Stars 3 κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον εκατομμυρίων users, με αποκορύφωμα τη βραδιά του Τελικού. Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού το ανέδειξε ως το πιο επιτυχημένο Social TV πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη βραδιά του τελικού τα συνολικά impressions για #dwts3 ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του ημιτελικού που ήταν τα 11 εκατομμύρια.
Το show που καθιερώθηκε ως η αγαπημένη κυριακάτικη τηλεοπτική συνήθεια επιστρέφει ακόμα πιο συναρπαστικό και γεμάτο εκπλήξεις. 

Η Δούκισσα Νομικού είναι το νέο πρόσωπο που αναλαμβάνει την παρουσίαση του DANCING WITH THE STARS 4. Κάθε Κυριακή θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές, στον κόσμο του χορού και της γνήσιας ψυχαγωγίας, στοιχεία που έχουν ταυτιστεί με το DANCING WITH THE STARS, από τον πρώτο κιόλας κύκλο προβολής του.
Η περσινή νικήτρια του show, Ντορέττα Παπαδημητρίου θα μεταφέρει σε κάθε Live το κλίμα και τις εντυπώσεις των παικτών από το Green Room. 


Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ DANCING WITH THE STARS 4:
ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ
Ηθοποιός
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι αριστούχος της Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Επίσης σπούδασε και στο London School of Dramatic Art. Πρώτη εμφάνιση "Η Κυρία δε με μέλλει" (θίασος Τζένη Καρέζη). Ακολούθησε η "Ιστορία του Ιρκούτσκ" (στον ίδιο θίασο), "Μικρές Αλεπούδες" (θίασος Λαμπέτη-Κατερίνας), "Ένας μεγάλος έρωτας" (θίασος Μυράτ-Ζουμπουλάκη) "θέλω να δω τον Μιουσώφ" (θέατρο Μουσούρη), "Πανώρια" (Κρητικό θέατρο), "Η ζωή είναι όνειρο" (Ροδαυγή), "Δ/νις Τζούλια" (Τζούλια) και "Σχολείο Γυναικών" (Αγνή) στο ΚΘΒΕ. "Καημένε μου Μάρικ" και "Θυμήσου το Σεπτέμβρη" με τον Κ. Καρρά, "Πρόσκληση στον Πύργο" με τον Ν. Κούρκουλο. Από το 1979, σχημάτισε θίασο, όπου παρουσίασε έργα όπως: "Αννα Καρένινα", "Σοκολατένιος Στρατιώτης, "Ήρθες και θα μείνεις", "Κληρονόμος", "Ακρότητες", "Όπως με θέλεις", "Ανατόλ", "Όνειρα... όνειρα", "Να ντύσουμε τους γυμνούς", "Ναν", "Αμπρα-κατάμπρα", "Μετά το πανηγύρι", "Γλάρος", "Τζόρνταν", "Δανειστές". Το 1995 ίδρυσε το θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, που εγκαινιάστηκε με τον "Βυσσινόκηπο" και παρουσίασε (Β Σκηνή) το "Όλος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα", έπειτα : "Υπηρέτης δυο αφεντάδων", "Master Class", "Λεωφορείον ο Πόθος", "Κούκου"..., "Ήρθες και θα μείνεις", "Προδοσία", "Όλα απ την αρχή", ενώ παρουσίασε παράλληλα "...και Ιουλιέττα", "Παραμύθια Γκριμ", "Μια ξεχωριστή μέρα" και (Β Σκηνή ) "Δαίμονες" , "Αμερικάνικα Μπλούζ". Στη συνέχεια ανέβασε τα έργα "Παιχνίδι των Θεών", "Τρεις Αδελφές", "Μάρτυρας Κατηγορίας", "Παρακαλώ… ας μείνει μεταξύ μας", "Οι Επισκέπτες", "Ο Θεός της σφαγής" , "Να ζει κανείς ή να μη ζει;" Πρωταγωνίστησε στο Εθνικό Θέατρο στο "Ένας μήνας στην Εξοχή" και στη "Λυσιστράτη". Επίσης πρωταγωνίστησε στην "Μήδεια" του Μποστ σε καλοκαιρινή περιοδεία, το 2009. Τιμήθηκε με το βραβείο Κάρολος Κουν (1988) για την ερμηνεία της στο "Όπως με θέλεις", και με το βραβείο Κοτοπούλη (1993). Φέτος, στο θέατρο "Κάτια Δανδουλάκη", εμφανίζεται στην αστυνομική κομεντί "Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε", του Robert Thomas, σε διασκευή - σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Επίσης εμφανίζεται στην τηλεοπτική σειρά του Mega, "Το σπίτι της Έμμας", με τον Γιάννη Μπέζο.
ΤΑΙΝΙΕΣ: "Ολοκαύτωμα", "Παπαφλέσσας", "Σουλιώτες", "Ως την τελευταία στιγμή", "ΟΚ Φίλε", "Μπουμ", "Ο γιος μου ο Στέφανος", "Η δαιμονισμένη", "Το ταξίδι της επιστροφής", "Οι πολεμιστές της ειρήνης", "Γλυκιά πατρίδα".
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: "Στα δίχτυα της αράχνης", "Στα δίχτυα του τρόμου", "Αυτοτελείς ιστορίες", "Στον αστερισμό των λύκων", "Το ταξίδι", "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται", "Οι Πανθέοι", "Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια", "Οι Αθλιοι των Αθηνών", "Μαντώ Μαυρογένους", "Χατζημανουήλ", "Ταξίδια της πολυθρόνας", "Οι γνωστοί μας άγνωστοι", "Λάμψη", "Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες", "Λένη", "Βέρα στο δεξί", "Κόκκινο Δωμάτιο", "Η ζωή της άλλης", στην πολυεθνική σειρά "Anno Domini", στη σειρά του BBC "Greek language and people" και στη σειρά "Βαλς με δώδεκα Θεούς".
GALENA VELIKOVA
Διεθνής κριτής χορού /Πρωταθλήτρια και Προπονήτρια Αθλιτικου χορού / Ιδιοκτήτρια σχολών χορού Galenas Dance Studios (Χολαργός, Χαλάνδρι, Γλυφάδα, N. Σμύρνη,Κηφισιά). Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή της Βουλγαρίας, στη συνέχεια την κέρδισε ο χορός. Κατέχει τα διπλώματα Licentiate Ballroom Style (IDTA), Licentiate Latin Style, Associate Latin Style & Associate Ballroom Style του IDTA (Ιnternational Dance Teachers Association). Ως χορεύτρια, αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας στους Latin χορούς το 1995, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος σε αυτά τα είδη χορού για 5 συνεχόμενα έτη (1996-2000). Το 2005 κέρδισε τη 2η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βενετίας Ιταλία. Υπήρξε χορογράφος και προπονήτρια των Πρωταθλητών Βουλγαρίας (1997-2000), Πρωταθλητών Ελλάδας(2002-2005) στους Latin(Formation) χορούς ,των Πρωταθλητών Τουρκίας (2002-2008),των Πρωταθλητών Ελλάδας (2003-2011) στους Latin χορούς. Μάλιστα, το 2004, βραβεύτηκε ως "Καλύτερη Χορογράφος & Προπονήτρια Χορών Latin & Ballroom" στην Ελλάδα. Το 2012 ως προπονήτρια χορού, παρέδωσε σεμινάρια και μαθήματα στο μεγαλύτερο Training Camp χορού στον κόσμο, στην Ιταλία (Caorle) και στο οποίο συμμετείχαν 450 χορευτικά ζευγάρια απ όλο τον κόσμο. Το 2000 έφτασε στους ημιτελικούς του Blackpoll, ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός αθλητικού χορού. Επίσης έχει βραβευτεί: το 2009 ως "Καλύτερη Τηλεοπτικός Κριτής" στη Βουλγαρία, την ίδια χρονιά ως "Most Elegant Women" πάλι στη Βουλγαρία, το 2002 κατέκτησε το "GOLDEN JUBILEE AWARD" στην Αγγλία στους Latin & Ballroom χορούς και επίσης το 2002, πάλι στην Αγγλία, το MILENNIUM AWARD" στους Latin & Ballroom χορούς. Η τηλεοπτική της εμπειρία ξεκίνησε το 2008, στην κριτική επιτροπή του "Baby Dance" (Alpha TV) και συνεχίστηκε στη Βουλγαρική TV, στα επιτυχημένα shows, "Dancing with the stars", "VIP Dance" και "VIP Brother". Το 2010 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του ελληνικού "DANCING WITH THE STARS", που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Την ίδια χρονιά ήταν Guest κριτής στο τηλεοπτικό Show "BAILANDO" στο NOVA TV Sofia Bulgaria. Το 2012-2013 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του ελληνικού "Dancing with the stars 3" και στην συνέχεια ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του βουλγαρικού "Dancing with the stars 3". Από το 2001 έως σήμερα είναι Διεθνής Κριτής Χορού με πιστοποίηση από το World Dance Council (Παγκόσμιο Οργανισμό Χορού) και το WDSF (World Dance Sport Federation). Το 2013 ξεκίνησε διδακτορικό στο NSA της Σοφίας. Είναι ιδιοκτήτρια των 5 Σχολών Χορού, Galenas Dance Studios στην Αττική.
ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΛΑΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε το Α Πρότυπο Γυμνάσιο Αρρένων, σπούδασε Οικονομία και Φιλολογία στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλωσσολογία. Έχει κάνει επίσης πιάνο, κλασικό τραγούδι, (κόντρα τενόρος) με τη Μαρία Κωνσταντίνου και κλασικό χορό. Από τα παλαιότερα στελέχη της ΕΡΤ και στην οποία, όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει, οφείλει τα πάντα. Πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας. Υπήρξε επίσης μέλος, της Επιτροπής Ειδικών Μουσικής και Χορού της EBU (European Broadcasting Union), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καλαμάτας (Δ.Ε.Π.Α.Κ.) ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού. Παράλληλα με την υπηρεσία του στην ΕΡΤ, έχει δημοσιογραφήσει σε εφημερίδες και περιοδικά (Επίκαιρα, Αθηνόραμα, Μεσημβρινή, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ
Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1
Γεννήθηκε στη Λάρισα. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Solvay Business School των Βρυξελλών, όπου και έζησε και εργάστηκε για 10 χρόνια. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1979 από τον κινηματογράφο ως διευθυντής παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και στη συνέχεια ως executive producer σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε Ελλάδα & εξωτερικό. Από το 1994 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στους τρεις μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega & Alpha) και είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Στον ρόλο του ως μέλος της κριτικής επιτροπής του "Dancing with the stars", πρόσθεσε μία ακόμα παράμετρο στην αξιολόγηση των διαγωνιζόμενων. Αξιολογεί τις εμφανίσεις των ζευγαριών με βάση το ξεχωριστό του αισθητήριο από την πολύχρονη εμπειρία του στην παραγωγή οπτικοακουστικών προγραμμάτων.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Κώστας Βορίδης
Executive Producer: Αννα Αρβανίτη
Διευθυντής Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης
Project Manager: Γιάννης Μπίτσικας
Αρχισυνταξία: Μπέττυ Σαραντινού
Ευχαριστούμε πολύ
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού