.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

KARADAYI - ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ 2ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. 38)


Ο Τουργκούτ βρίσκει το σακάκι από το οποίο έλειπε το κουμπί και φαινόταν ως ένοχος ο ίδιος και το καίει ώστε να κάψει και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του.  Ο Ορχάν πηγαίνει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Γιασίν και προσπαθεί να τον σκοτώσει και
πάλι, αφού την πρώτη φορά δεν τα κατάφερε.  Εκεί ευτυχώς τον προλαβαίνει η Σονγκιούλ και σώζει τον αγαπημένο της Γιασίν.
Ο Μαχίρ χτυπάει το Νετζντεπ για να τον κάνει να παοκαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν στην οικογένεια του, αλλά εκείνος τελικά δεν του αποκαλύπτει ότι πίσω από όλα βρίσκεται ο Τουργκούτ μιας και έκανε συμφωνία με τον Τουργκούτ να αφεθεί ελεύθερος δίνοντας του και ένα πολυτελέστατο σπίτι για να ζήσει με την Αϊτέν.
Ο Μαχίρ με τη βοήθεια του αρχηγού της αστυνομίας φεύγει από τη φυλακή.
Η Φεριντέ για μία ακόμη φορά φεύγει από το σπίτι της και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μπαχάρ.
Όταν πηγαίνει να επισκεφτεί τον πατέρα της στο νοσοκομείο τόσο εκείνος όσο και η μητέρα της την κρατάνε σε απόσταση και δεν της δίνουν σημασία.
Ο Ορχάν μαθαίνει από τον Μαχίρ ότι ο Γιασίν έχει βοηθήσει τόσο αυτό όσο και στην υπόθεση του πατέρα τους και καταλαβαίνει το λάθος που έκανε και πήγε να τον σκοτώσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού