.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

H ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΣΤΟ MELODIFESTIVALEN 2014


H Έλενα Παπαρίζου θα διαγωνιστεί στο σουηδικό ΜΕLODIFESTIVALEN 2014 και πιο συγκεκριμένα στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στο Malmö.
Ο διαγωνισμός θα μεταδοθει ζωντανά την
1η Φεβρουαρίου στις 8 το βραδυ (9 ώρα Ελλάδος) από το κρατικό κανάλι της Σουηδίας , SVT1 . H σειρά εμφάνισής της δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί .
Το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί έχει τίτλο “SURVIVOR” και είναι γραμμένο από τους Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm and Sharon Vaughn.

Το MELODIFESTIVALEN είναι το μεγαλύτερο μουσικό τηλεοπτικο γεγονός της Σουηδίας και αποτελείται από 6 τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες διαγωνιζόνται 8 τραγούδια κάθε φορά.Το πρώτο και το δεύτερο τραγούδι από τους 4 ημιτελικούς πηγαίνουν κατευθείαν στον Μεγάλο Τελικό.
Το τρίτο και το τεταρτο τραγούδι από τους ημιτελικούς διαγωνίζονται ξανά στο SECOND CHANCE από όπου τα πρώτα δύο τραγούδια πηγαίνουν και αυτά στον Μεγάλο Τελικο.

Το MELODIFESTIVALEN μεταδίδεται κάθε Σάββατο , ο πρώτος ημιτελικός θα γίνει την 1 Φεβρουαρίου ενώ ο Μεγάλος Τελικός θα γίνει στο FRIENDS ARENA της Στοκχόλμης στις 8 Μαρτίου .Ο νικητής του Μεγάλου Τελικού θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στην EUROVISION 2014 που θα πραγματοποιηθέι στην Δανία .
Κανένα από τα τραγούδια δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσει ή να πάιξει στο ραδιόφωνο πριν από την ημέρα που θα διαγωνιστεί και Μπορούν να ψηφίζουν μόνο όσοι έχουν σουηδικό τηλεφωνο , σταθερό ή κινητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού