Υλικά
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το κακάο, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ, τις βανίλιες και κοσκινίζουμε. Στο μίξερ βάζουμε το καλαμποκέλαιο, τη ζάχαρη, το νερό και ανακατεύουμε για 1 με 2 λεπτά. Ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι και χτυπάμε στη μέτρια ταχύτητα. Σε ένα μπολ βάζουμε τη σόδα με το ξύδι, ανακατεύουμε και όπως αφρίζει το προσθέτουμε στο μίξερ. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα για άλλο ένα λεπτό. Λαδώνουμε το ταψί, βάζουμε λαδόκολλα, πασπαλίζουμε με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και βάζουμε το μείγμα στο ταψί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
www.annamariabarouh.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου