.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Η ΜΕΛΙΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΣΕ ΤΡΥΦΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ


Η Μελίνα θα αναστατωθεί όταν θα δει μία απίστευτη σκηνή με τον Αχιλλέα και την Αλεξία να είναι σε μία τρυφερή και πολύ γλυκιά στιγμή κι αμέσως θα
τρέξει να φύγει από το σπίτι.
Όταν μετά από ώρα η Μελίνα θα επιστρέψει στο σπίτι θα έχει μία πολύ άσχημη στιγμή με τον Αχιλλέα στην κυριολεξία ο καβγάς μεταξύ τους θα είναι πάρα πολύ άσχημος.
Η Δάφνη τον τελευταίο καιρό σκέφτεται όλο και περισσότερο τη δικιά της μητέρα και αυτό θα το εκμυστηρευτεί στο Μάρκο και ότι της λείπει πάρα πολύ η μητρική αγάπη και μάλλον όλα αυτά τα συναισθήματα οφείλονται στην εγκυμοσύνη της.  Ο Σήφης θα επιστρέψει στο σπίτι και θα ανακοινώσει σε όλη την οικογένεια ότι τελικά πήρε την απόφαση να κάνει την επέμβαση.
Ο Μάρκος είναι τρελαμένος όταν θα μάθει το νέο ότι στη Θεσσαλονίκη ξανάνοιξε ο φάκελος με τη δολοφονία του εμπόρου των ναρκωτικών.Αυτό το νέο δεν θα τρομοκρατήσει μόνο το Μάρκο αλλά και την Αγγελική η οποία είναι αναστατωμένη!!!!
Ο Νεκτάριος μετά την απόφαση που θα πάρει να ταξιδέψει στην Αυστρία για να μάθει περισσότερα πράγματα αλλά και να βρει περισσότερα στοιχεία για την πραγματική του μητέρα, θα ζητήσει από την Δήμητρα να τον συνοδεύσει στο ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού