.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


Γενικά: Και μια ματιά πιο βαθιά στον εαυτό σου δεν θα σε βλάψει γιατί μπορεί να δεις τι κουβαλάς σαν άτομο και ότι έχεις τις δυνατότητες να κάνεις μεγάλες αλλαγές. Αρκεί να έχεις πίστη και θάρρος και πάνω από όλα αγάπη για σένα και στους γύρω σου.
Έρωτας: Υπάρχει σύνδεση με την καρδιά σου σήμερα και μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές
αλλά και αποδοχή κάποιων αληθειών που είναι αναγκαίο να γίνουν. Η επαφή με ένα πρόσωπο που είναι περίεργο ή με Παρθένο θα σου δώσει την δυνατότητα να κάνεις υπερβάσεις. Το Λιοντάρι από την άλλη θα σε δυναμώσει γιατί θα έχετε από κοινού μια άποψη για την ζωή.
Καριέρα & Οικονομικά: Η απόφαση που έχεις πάρει να κάνεις κάτι καινούργιο σε συνεργασία με άλλο άτομο θα καταλάβεις ότι θα φέρει μια νέα εποχή και σίγουρα θα είναι καλύτερη από άλλες φορές.

Γενικά: Το σπίτι σου είναι το κύριο μέλημά σου και πιθανόν να θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό και ίσως κάποιες υπερβολές. Πιθανόν να υπάρχουν αντιστάσεις σε κάποιες ιδέες που σε κολλάνε. Το εγώ παίζει ρόλο και μπορεί να σε καθοδηγεί σε μια κατάσταση που δημιουργεί αδιέξοδα. Η λύση είναι μεγαλύτερη ευελιξία.
Έρωτας: Υπάρχει μέσα στο μυαλό σου ένα πρόσωπο που δεν μπορείς να ξεπεράσεις γιατί έχεις κολλήματα από το παρελθόν. Η επαφή με ένα Λιοντάρι θα σου δώσει αυτή την αίσθηση του ρομαντισμού και της αιώνιας σχέσης. Η συζήτηση πάντως θα βοηθήσει προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως με έναν Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δυσκολία κίνησης με έναν συνεργάτη θα σου δώσει την εντύπωση ότι δεν είναι και πολύ εύκολο να κάνεις κάτι διαφορετικό. Μπορεί να νιώθεις ότι δεν θα γίνουν πολλά πράγματα επειδή δεν είναι έτσι όπως τα έχεις φανταστεί. Από την άλλη όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις χωρίς καλές μελλοντικές προοπτικές. Για αυτό κινήσου όσο μπορείς.

Γενικά: Η προοπτική να κάνεις συζητήσεις που θα αναδείξουν τα ταλέντα σου θα σε βοηθήσει να βασιστείς πάνω σε αυτό και να βαδίσεις με τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Για αυτό θα καταλάβεις ότι ίσως δεν πρέπει να φοβάσαι και να προχωράς σε τομές που είναι αναγκαίες.
Έρωτας: Έχεις διάθεση να ακούσεις όμορφα λόγια και να γίνεις για λίγο το επίκεντρο. Η πολιορκία ενός Λιονταριού θα σου ανεβάσει το ηθικό και θα σου βγάλει το ρομαντικό στοιχείο. Από την άλλη ο Ιχθύς μια ξεκινάει να έρθει κοντά σου και μια φεύγει. Αυτό δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η εμπειρία ενός νέου ξεκινήματος σε συνδυασμό με ένα κομμάτι από το παρελθόν θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε μια νέα κατάσταση. Οι προσπάθειες ενός νέου συμβολαίου θα καταλήξουν θετικά.

Γενικά: Υπάρχει μια χαρακτηριστικά έντονη κατάσταση η οποία μπορεί να σε καθορίσει σε συναισθηματικό επίπεδο. Για αυτό θα έχεις ανάγκη να κάνεις κάποιες υπερβολές οι οποίες θα σου φανούν πολύ πιο εύκολες από άλλες φορές. Επειδή θα θέλεις να φανείς, θα δείξεις μια γενναιοδωρία προς όλους και όλα.
Έρωτας: Έχεις δημιουργήσει το έδαφος για μια νέα καλύτερη κατάσταση η οποία θα σε βοηθήσει να ανατρέψεις κάτι που δεν σου αρέσει. Αν την διαχειριστείς με σοφία την κρίση που υπάρχει μέσα σου θα καταλάβεις τι πρέπει να αλλάξεις, αντί να τα ρίχνεις στην δυσκολία επικοινωνίας με το άλλο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες εμμονές με ένα συγκεκριμένο θέμα και αυτό θα σε βοηθήσει να βγεις από τη στασιμότητα η οποία δεν σου πηγαίνει με τίποτε. Καλό είναι βέβαια να μην κάνεις υπερβολές σε σπατάλες και σε αγοραπωλησίες σε πράγματα που μπορεί τελικά να μην σου είναι χρήσιμα.

Γενικά: Έχεις το πάνω χέρι γιατί θέλεις να βελτιωθείς και να κάνεις βήματα που άλλες φορές ή βαριέσαι ή δεν πιστεύεις ότι μπορείς να τα κάνεις. Η σχέση με μια ομάδα θα σε φέρει σε μια φάση πολύ δυναμική που θα σε δοκιμάσει όμως σε πολλά πράγματα αλλά ίσως βγει από εκεί κάτι που δεν το περίμενες.
Έρωτας: Έχεις εστιάσει περισσότερο στον εαυτό σου και ίσως να μην πάρεις χαμπάρι τις αλλαγές που θα γίνουν μέσα στην σχέση σου. Καλύτερα να έχεις περισσότερο ανοικτά τα μάτια σου γιατί μπορεί να απομονωθείς χωρίς να το καταλάβεις. Η επαφή με Αιγόκερω είναι δύσκολη αλλά σε εξελίσσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να επεκταθείς και να κάνεις πράγματα αλλά δεν είναι εύκολο επειδή είτε δεν έχεις τα χρήματα είτε δεν έχεις τις διασυνδέσεις που μπορεί να σε φέρουν στο σημείο που θέλεις. Όμως αν επιμείνεις θα δεις ότι κάτι κινείται που ίσως δεν το περίμενες.

Γενικά: Έχεις μια διακριτικότητα στην όλη σου συμπεριφορά και ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού σου να υπάρχει και μια επιθυμία που θέλεις να εκπληρώσεις.
Έρωτας: Δεν ανταποκρίνεσαι εύκολα στα μηνύματα γιατί θέλεις κάπως να κρυφτείς και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου. Το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος που κάνει κάποιες υπερβάσεις ίσως να είναι κατάλληλοι για σένα. Από την άλλη ο Καρκίνος έχει τον τρόπο να σε πληγώνει αλλά ίσως να έχεις και εσύ ευθύνη.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να σταθείς και να επιβιώσεις αλλά αν δεις ότι μπορεί κάποιος να σε στηρίξει, τότε ίσως αφεθείς και εγκαταλείψεις τα κολλήματά σου που σε εμποδίζουν πάνω σε πολλά πράγματα. Μια ξαφνική συνεργασία που ίσως υπάρξει με ένα πρόσωπο που θα έρθει πιο κοντά σου θα σου δώσει ελπίδα ότι κάτι μπορεί να κινηθεί.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Γενικά: Τα φώτα μπορεί να στραφούν πάνω σου και θα εντείνεις τις προσπάθειές σου για να περάσεις καλύτερα. Αυτό θα σε οδηγήσει σε μια καλύτερη πραγματικότητα η οποία θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέα χόμπι και εμπειρίες.
Έρωτας: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και ίσως να μην σου περισσεύει χρόνος να περάσεις μια ημέρα μόνο με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο Ιχθύς θα σε φέρει σε μια κατάσταση κάπως εξωπραγματική για αυτό θα χρειαστεί από την πλευρά σου μεγαλύτερη αυτογνωσία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ό, τι και αν γίνει, θα καταφέρεις να κάνεις πολλές κινήσεις που θα σε ξεμπλοκάρουν από το αδιέξοδο και το χάος. Εσύ που έχεις γεννηθείς το πρώτο δεκαήμερο βιώνεις μια αναστάτωση και μια καινούργια πραγματικότητα την οποία χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό.

Γενικά: Η διαδικασία που σε φέρνει κοντά με κάποια κομμάτια του εαυτού σου πολύ απόλυτα, πιθανόν να σε βοηθήσει να βγάλεις όλο σου τον ψυχισμό προς τα έξω αλλά συγχρόνως να σε εμποδίζει να κινηθείς διπλωματικά.
Έρωτας: Το Λιοντάρι ένα πρόσωπο που για σένα έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Δεν σου δείχνει ακριβώς τα συναισθήματά του και αυτό ίσως να σε μπλοκάρει γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να του φερθείς. Από την άλλη όμως, αν καταλήξεις ότι υπάρχει μια αλήθεια μεταξύ σας, με τίποτε δεν θέλεις να το αφήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αλλά μέσα σου φοβάσαι ότι με ένα τέτοιο βήμα ίσως ανοιχτείς οικονομικά περισσότερο από όσο αντέχεις. Η απόστασή σου με κάποια άτομα που είναι αναγκαία για να κάνετε κάτι από κοινού μπορεί και να σου αρέσει γιατί σου επιτρέπει πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν.

Γενικά: Oι συνομιλίες που μπορεί να κάνεις με άτομα τα οποία ζουν και κινούνται στο εξωτερικό θα σε παρακινήσουν και θα σου δώσουν μια νέα ώθηση για να κάνεις ταξίδια ή να έρθεις σε επαφή με μια περισσότερο δημιουργική ζωή, πιο κοντινή στον χαρακτήρα σου. Η ελευθερία για σένα είναι το παν και όταν την κερδίζεις νιώθεις πολύ καλά.
Έρωτας: Η σχέση με το Λιοντάρι γίνεται πολύ παθιασμένη γιατί θα εμπνεύσει ο ένας στον άλλον κάτι πολύ αληθινό και ερωτικό. Η σχέση με έναν Ταύρο παραμένει στην απραξία και ο λόγος είναι ότι μια περίεργη ηθική σας βάζει φρένο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ξεσηκωθεί να κάνεις αλλαγές και κυρίως σε κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν στο θέμα των οικονομικών. Αν σταθείς πάντως στο ύψος των περιστάσεων και δεν δειλιάσεις, θα κερδίσεις άμεσα γιατί μετράει η σταθερότητα του στόχου σου.

Γενικά: Χρειάζεται να αποδείξεις κάποια πράγματα περισσότερο από άλλες φορές και πιθανόν αυτό να σε μπλοκάρει γιατί δεν μπορείς να κάνεις πάντα τα χατίρια των άλλων. Έχεις ανάγκη να είσαι το επίκεντρο και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Απλά μην φοβάσαι ότι θα είναι κάτι πολύ εγωιστικό για σένα.
Έρωτας: Το Λιοντάρι δείχνει ενδιαφέρον αλλά ίσως να μην μπορείς να το αντιληφθείς γιατί έχεις διαφορετικό τρόπο να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί να έχεις παγώσει απέναντι σε ένα Κριό γιατί δεν είναι εύκολος να τον διαχειριστείς. Ο αυτοσεβασμός σου είναι απαραίτητος.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να αμφισβητήσεις τις προθέσεις ενός ατόμου και ίσως να πέσεις τελικά έξω γιατί δεν είναι σίγουρο από τα στοιχεία που θα μαζέψεις ότι όντως υπάρχει αντίσταση απέναντί σου.

Γενικά: Θα κάνεις πολλά σήμερα για να αποδείξεις ότι ενδιαφέρεσαι και για τους άλλους γιατί μερικές φορές μπορεί να το δείχνεις αλλά δεν είναι εύκολο να έχεις κι ένα εγωκεντρισμό. Αν θέλεις πάντως να κάνεις την υπέρβαση, να ασχοληθείς περισσότερο, βλέποντας μόνο τις δικές σου ανάγκες.
Έρωτας: Μπορεί να σε ζεστάνει ένα πρόσωπο με την φιλική του συμπεριφορά και να σε ωθήσει σε εξομολογήσεις. Το Λιοντάρι θα σου δείξει ενδιαφέρον πολύ μεγαλύτερο από άλλες φορές, χρειάζεται όμως και από την πλευρά σου άνεση, αυθορμητισμό και πάνω από όλα και μια μικρή υποχώρηση στις σταθερές αρχές σου, κυρίως αν έχεις απέναντί σου ένα Σκορπιό όπου κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχεις ανάγκη να κυριαρχήσεις, αν δεν μπορείς να το κάνεις με ένα τρόπο πολύ εκλεπτυσμένο ίσως σου βγει χοντροκομμένα γιατί έχεις βιασύνη ή μια ανησυχία. Η μοναδικότητα πάντως μιας συνεργασίας θα σου κάνει καλό.

Γενικά: Θέλεις να κυριαρχήσεις μέσα στην καθημερινότητα σου και ίσως να ξεπεράσεις κάποια όρια, δείχνοντας ότι μπορείς και αλλιώς να κάνεις πράγματα, χωρίς να τσαλακώνεσαι, όμως με μεγαλοψυχία και αγάπη.
Έρωτας: Η έντονη αλλά βουβή έλξη που υπάρχει με το Λιοντάρι μερικές φορές σε φοβίζει γιατί ενώ δείχνεις αδιαφορία στην ουσία καίγεσαι και περιμένεις κινήσεις και βήματα από το άλλο άτομο. Εάν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώθεις ότι κάτι μαγικό σε έχει τυλίξει και δεν έχεις καμιά διάθεση να φύγεις από εκεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις αισιοδοξία χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ξεκάθαρο είτε από εξωτερικές συνθήκες είτε από καταστάσεις που σε οδηγούν στο να έχεις κάποιο αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες μπορεί να παραμείνουν μόνο στα λόγια και να μην γίνει τελικά τίποτα.
Μπέλλα Κυδωνάκη-astrology

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού