.
ola10gr.blogspot.gr ο δικός σου χώρος για παρέα και ενημέρωση!

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ( 22/4/2014)

Γενικά: Η συνολική σου συμπεριφορά έχει να κάνει με μια θετική ανατροπή που μπορεί να νιώσεις ότι γίνεται μέσα σου. Ένας Υδροχόος ή κάποιος φίλος θα σε βοηθήσει και θα σου σταθεί σε ένα σημαντικό πρόβλημα που
μπορεί να αντιμετωπίσεις. Η πολιτική και η συμμετοχή σου σε ομάδες πιθανόν να σε απασχολήσει υπερβολικά.
Έρωτας: Έχεις μια σημαντική ανατροπή και μπορεί να επαναστατήσεις με λάθος τρόπο. Η σχέση με Ζυγό μπορεί ξαφνικά να πάρει τροπή θετική κυρίως από την πλευρά του. Επίσης η επαφή με Παρθένο μπορεί να γίνει άμεση αν έχετε κάτι κοινό που σας δένει συναισθηματικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πολιτική που ακολουθείς σίγουρα θα σε βοηθήσει στο να απεγκλωβιστείς από διάφορες λανθασμένες επιλογές. Το καλύτερο είναι να δουλέψεις με περισσότερο πρόγραμμα και πειθαρχία για να μην υπάρχει χαοτικό αποτέλεσμα. Κάποια χρήματα πιθανόν να τα πάρεις άμεσα με τη στήριξη μιας συνεργασίας.

Γενικά: Έχεις κάποιες απορίες που δεν μπορείς να λύσεις γιατί υπάρχει μια διαφορετικότητα στη σκέψη από τα άτομα που είναι γύρω σου. Δράσε, γιατί δεν έχεις άλλα περιθώρια και κυρίως ασχολήσου περισσότερο με θέματα σχέσεων και φίλων γιατί εκεί χωλαίνεις.
Έρωτας: Ο Υδροχόος θα σου σταθεί και, με έναν περίεργο τρόπο, μπορεί να κάνετε κάτι από κοινού που θα έχει καλλιτεχνικό στίγμα. Το μοναδικό σου μέλημα είναι να μην αφήσεις από ξεροκεφαλιά να χαθεί κάτι καλό. Προσπάθησε να μεταφέρεις σωστά το μήνυμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πολύ πιο μεγάλη απασχόληση από άλλες φορές γιατί έχεις αναλάβει κάτι δύσκολο. Ίσως να χρειάζεσαι μαζί με τη δουλειά και τη θετική σκέψη γιατί πιθανόν να μην αφήνεις τις παλιές πεποιθήσεις ή τεχνικές. Αυτές σίγουρα δεν σε βοηθάνε, για αυτό άλλαξε μυαλό.

Γενικά: Υπάρχει μια σύμπνοια σε πολλά πράγματα και κυρίως στο πως θα επικοινωνήσεις με μια φιλική παρέα ή ομάδα που σου κάνει πολύ καλό. Φρόντισε περισσότερο να αναπτύξεις μέσα σου το πνεύμα της αλληλεγγύης με τους άλλους που είναι γύρω σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
Έρωτας: Έχεις καλύτερη διάθεση για αυτό θα προσεγγίσεις με μεγαλύτερη ευκολία ένα πρόσωπο που πιθανόν να βρίσκεται στο εξωτερικό. Αλλά όσο μπορείς προς το παρόν φρόντισε να υπάρχουν αποστάσεις. Γιατί αν τις καταλύσεις ίσως και να μη γίνει κάτι. Προτίμησε προς το παρόν το δρόμο της φιλίας. Με τον Ιχθύ σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά αλλά και εκεί θα υπάρχει κάτι που θα σε κρατάει.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινείσαι με ένα δυναμικό τρόπο και –κυρίως αν έχεις γεννηθείς τις τελευταίες ημέρες– κάνεις μια προσπάθεια να βγάλεις στην επιφάνεια ακόμα και ορισμένες ανακαλύψεις που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να δεις την πραγματικότητα.

Γενικά: Υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα στον αέρα και πιθανόν να μη μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου και να είσαι κάπως. Χρησιμοποίησε περισσότερο την καρδιά σου για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Μην μπαίνεις 100% σε ρόλους που σε απομακρύνουν από τους άλλους. Επειδή υπάρχει μια τάση επιλογής φίλων από την πλευρά σου, καλύτερα να είσαι πιο εύκολος/η στα κριτήρια.
Έρωτας: Γυρίζεις γύρω από τα ίδια και τα ίδια και έχεις βάλει τον στόχο πολύ ψηλά. Ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σου δώσει το στίγμα της φιλίας και όχι της ερωτικής ανταπόκρισης που θα ήθελες. Αν κάνεις για λίγο υπομονή θα γυρίσει όλο το παιχνίδι υπέρ σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αμφισβητείς κάποιες συνεργασίες, γιατί από εκεί που δεν το περιμένεις ή από εκεί που έχεις διαφορετική γνώμη, θα δεις ότι αν μπεις στην πράξη και βιώσεις την εμπειρία θα αλλάξεις γνώμη.

Γενικά: Αναγκαστικά θα πρέπει να μπεις στον χώρο των άλλων γιατί οι συνθήκες το επιβάλλουν. Ίσως να μη σου αρέσει όταν χάνεις την αυτονομία σου και για αυτό να λειτουργείς κάπως περίεργα. Αλλά καλό θα είναι να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Το καινούργιο και το ξαφνικό μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα αυτές τις ημέρες.
Έρωτας: Έχεις την εξυπνάδα να χαμηλώσεις τους τόνους και τις απαιτήσεις σου και να βρεθείς πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κυρίως αν είναι Υδροχόος θα βρεθείτε στην ίδια σχεδόν συναισθηματική κατάσταση. Μόνο μην επηρεάζεσαι από την κριτική που μπορεί να ακούς από τους άλλους γιατί μπορεί να δεχτείς και μεγάλος αρνητισμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κερδίσεις με το σπαθί σου μια συγκεκριμένη συνεργασία και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από προσπάθειες που θα τις φροντίσεις εσύ περισσότερο. Αν βέβαια δεν το δεις εγωιστικά θα κάνεις πιο εύκολα αυτό που θέλεις.

Γενικά: Η γενική εικόνα που θέλεις να βγάλεις προς τα έξω θα σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις κάποια κακώς κείμενα που σίγουρα δεν σου αρέσουν. Έχεις τη δυνατότητα πάντως να έρθεις πιο κοντά με φίλους χωρίς όμως να τους κρίνεις και να λεπτολογείς.
Έρωτας: Έχεις κάποια απωθημένα τα οποία πιθανόν να βγουν με ένα Κριό ή Υδροχόο. Η συμπεριφορά σου μπορεί να είναι κάπως ιδιόρρυθμη και να μη σε βοηθάει να έρθεις κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Στην προσπάθεια να εξισορροπήσεις μεν από τη μια πλευρά και να κερδίσεις από την άλλη θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και για αυτό σιγά σιγά θα φέρεις κάποιες αλλαγές εκεί που θέλεις. Να έχεις μόνο μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε επαφές και κρίσεις.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Γενικά: Έχεις έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις υποθέσεις με το σπαθί σου. Κυρίως να σταθείς απέναντι σε μια κοινωνική εκδήλωση στην οποία θέλεις να περάσεις με άριστα. Ένα θετικό ξαφνικό συμβάν θα σε ενθουσιάσει.
Έρωτας: Η σκέψη σου μπορεί να είναι κάπως κτητική και ίσως να μην μπορείς καθαρά να δεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κυρίως ο Υδροχόος που νομίζεις ότι δεν είναι σωστός απέναντί σου γιατί πιθανόν να παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου. Όμως δεν αυτό δεν αληθεύει και καλό θα είναι να βοηθήσεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ευκολία στο να χειριστείς ακόμα και τους ανταγωνιστές σου. Οι σκέψεις σου για μια συνεργασία ίσως να είναι κάπως ιδιαίτερη γιατί δεν θέλεις να γίνει με τους όρους των άλλων. Για αυτό θα επαναστατήσεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές.

Γενικά: Έχεις τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και ίσως να φορτιστείς περισσότερο από άλλες φορές. Επειδή θέλεις να ελέγξεις κάποιες κακές σου συνήθειες πιθανόν να τις σταματήσεις απότομα και να ζοριστείς για αυτό.
Έρωτας: Η ανταπόκριση ενός Υδροχόου υπάρχει μεν αλλά δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις σε μια μεγαλύτερη κρίση η οποία θα σε οδηγήσει σε σωστή συμπεριφορά. Για αυτό καλύτερα να παραμείνεις σε αυτό που είσαι και μην δημιουργείς συνεχόμενες εντάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια κατάσταση η οποία μπορεί να γίνει τροχοπέδη για ένα δημιουργικό έργο που θέλεις να κάνεις. Όμως επειδή θα χρειαστεί στην πορεία να σπάσεις τα όρια σου θα δοκιμάσεις πολλές τεχνικές και τελικά με την επιμονή σου θα κερδίσεις χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις.

Γενικά: Έχεις πολλές υποχρεώσεις και κινείσαι με μια δυναμικότητα που μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα φροντίσεις για όλα τα προβλήματα που έχουν κάποιοι δικοί σου άνθρωποι. Για αυτό θα έχεις εσύ το πάνω χέρι και κυρίως στο θέμα του σπιτιού ενός συγγενικού σου προσώπου.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες αντιστάσεις από την πλευρά σου και δεν είναι εύκολο να βρεις ανταπόκριση κυρίως από τον Καρκίνο γιατί με τον τρόπο σου του λες αλήθειες που μπορεί να τον πληγώνουν πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πολλές απασχολήσεις και κυρίως σε καίει το θέμα ενός ακινήτου με φόρους ή υποχρεώσεις που σχετίζονται με υποχρεώσεις του παρελθόντος.

Γενικά: Εάν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχεις κάποιες εντάσεις ή να εισπράξεις τα αποτελέσματα της κακής χρήσης πάνω σε θέματα σχέσεων ή και λανθασμένων συζητήσεων.
Έρωτας: Πρόσεξε τα λόγια σου γιατί θα κτυπήσεις ένα πρόσωπο πολύ σκληρά και μπορεί να το απομακρύνεις από κοντά σου χωρίς σοβαρό λόγο. Αν έχεις γεννηθείς τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαήμερου σίγουρα θα περνάς κρίση στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Βιάζεσαι και μπορεί να μην κρατιέσαι να δεις τα αποτελέσματα των κινήσεων σου. Αυτό πιθανόν θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα έχεις μια πίεση που θα σε καθοδηγεί δυναμικά. Αρκεί να μην χαλάσεις τις σχέσεις σου με άτομα που σε βοηθάνε, υποστηρίζοντας ότι εσύ δεν λες κάτι παραπάνω παρά μόνο την αλήθεια.

Γενικά: Η εκκεντρική συμπεριφορά σου θα τονιστεί ακόμα περισσότερο όταν θα συνδυαστεί με την εμφάνισή σου. Πιθανόν αυτό να μην είναι απόλυτα το ζητούμενο για σένα, αλλά επειδή δεν σου βγαίνει κάτι άλλο πιο θεαματικό και εκκεντρικό ίσως διάλεξες αυτό.
Έρωτας: Υπάρχει διάθεση για αυτονομία και μπορεί να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου γιατί βλέπεις απόλυτα κάποια θέματα και κρατάς τις αποστάσεις σου. Η σχέση με Σκορπιό είναι αρκετά δύσκολη γιατί υπάρχει από την πλευρά σου μια διάθεση αναρχίας και αυτονομίας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια στασιμότητα την οποία όμως μπορείς να την αλλάξεις με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Γιατί θα δεις πως αν χρησιμοποιήσεις την εφευρετικότητα και την πρωτοτυπία θα κερδίσεις ξαφνικά κάποια χρήματα.

Γενικά: Έχεις διάθεση να είσαι κάπως περισσότερο με τον εαυτό σου και αυτό σηματοδοτεί καταστάσεις που θα αυξήσουν την ευαισθησία σου. Όμως χρειάζεσαι και μια αυτονομία που για να την αποκτήσεις ίσως να κάνεις και εσύ την επανάστασή σου.
Έρωτας: Η διαδικασία γνωριμίας με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο δεν είναι και τόσο εύκολη γιατί έχεις διαφορετικότητα στον τρόπο σκέψης και συναισθηματικής ανταπόκρισης. Άφησε όμως τα πράγματα στην ροή και μην πιέζεις καταστάσεις για να γίνει κάτι διαφορετικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αυτό που σου αναλογεί είναι ίσως μικρότερο από αυτό που περιμένεις και πιθανόν να θυμώσεις με ένα άτομο γιατί πιστεύεις ότι σε έχει αδικήσει. Κράτησε όμως όσο μπορείς τις ισορροπίες γιατί αν δεν τις επιδιώξεις υπάρχουν εμπόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ratings and Recommendations by outbrain

http://www.thessalonikiblogs.gr/?theme=about Thessaloniki Blogs
Ronin.gr - widget IP και λειτουργικού